Dramatiske billeder: Voldsomme bilbrande

20. marts 2019 08:12 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Flere biler er natten til onsdag brændt.

En mørkeblå Ford Focus er næppe meget mørkeblå længere efter en voldsom brand. Bilen, der holdt parkeret på Stevnsgade i København, brændte voldsomt, da Københavns Politi fik anmeldelsen klokken 23.35.

Det fortæller vagtchef Henrik Stormer til Newsbreak.dk. Han forklarer, at branden tilsyneladende er startet omkring det højre forhjul, men der er for nuværende ikke foretaget undersøgelser nok til at fastslå brandårsagen.

– Vi har foretaget søg med hunde i området for at se, om der kunne være spor nogle steder, siger Stormer. Det har ikke givet noget.

Fire påsat

En lille time senere udbrændte fire biler, mens en tredje bil blev skadet af flammerne. Det skete under en voldsom brand i Vallensbæk. Politiet formoder, at der er tale om en påsat en af slagsen, siger Københavns Vestegns Politi til eb.dk. Bilerne holdt parkeret i Vejlegården.

– Vi fik meldingen klokken 00.21, og brandfolk blev omgående sendt til stedet. Jeg kan ikke sige, hvad årsagen til den voldsomme brand er. Men biler plejer jo ikke at brænde af sig selv, når de holder parkeret. Så vi antager, at nogen har ‘hjulpet dem på vej’, siger vagtchef Lars Guldborg fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Her blev der også søgt med hunde, og ingen er kommet til skade ved brandene – ganske som ved Stevnsgade.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu