ANNONCE

Drenge jagtet af fodboldspiller

28. november 2020 19:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Havde sprængt hans postkasse i luften - det kom de til at fortryde

Drenge jagtet af fodboldspiller
Den tidligere Viborg-spiller Christian Sivebæk løb de to teenage-drenge,d er havde sprængt postkassen i stykker, op. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Med et ordentligt brag smadrede to 16-årige drenge forleden med et kanonslag en postkasse på en villavej i Viborg.

Men det var ikke hvilken som helst postkasse. Den tilhørte nemlig den tidligere Viborg FF-spiller, Christian Sivebæk. Og den mand kan tilsyneladende løbe stærkt.

Han satte efter de to drenge, der i løbet af 1000 meter måtte se i øjnene, at godt nok var de gode til at smadre postkasser. Men løbe fra en veltrimmet, tidligere Superliga-spiller – det rakte deres evner ikke til.

Dermed stod der kontant afregning på programmet for de to teenage-drenge.

– Jeg synes, det er vanvittigt at lave sådan noget i det hele taget. Min søns børnehave kommer faktisk gående rundt om hjørnet et minut senere, så det sætter selvfølgelig tankerne i gang omkring, hvad der egentlig kan ske, fortæller den tidligere Viborg-spiller til TV MidtVest.

Den værste de kunne vælge

Christian Sivebæk er ikke den eneste, der i den senere tid har fået ødelagt sin postkasse i den senere tid.

Flere postkasser har måttet lade livet – også en stor postkasse til pakker ved Viborg FFs nye klubhus.

Og hos netop Vibrog FF mener man, at Christian Sivebæks postkasse nok var den værste, de to 16-årige drenge kunne have valgt at sprænge i stykker.

– Det var den værste mand, de kunne tage. Han er satme hurtig på de første meter, fortæller Ole Christensen, der er centerleder hos Viborg FF til TV Midtvest.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu