ANNONCE

Drikkepengene vælter ind til udskældt Starbucks-barista

12. juli 2020 21:25 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

En 24-årig Starbuck-ansat har modtaget omkring 650.000 kroner efter han blev hængt ud på sociale medier.

En 24-årig ansat hos Starbucks i San Diego, Californien, fik for nylig både læst og påskrevet af en kunde, da han var på arbejde. Årsagen var, at han bad kunden iføre sig mundbind, da denne trådte ind i restauranten. Simpelthen fordi det er obligatorisk på restauranter i Californien under corona-krisen.

Men anmodningen faldt på ingen måde i god jord hos kunden. Ifølge CNN uddelte hun en omgang verbale øretæver til den unge barista og sidenhen delte hun også et foto af ham på de sociale medier. Det skriver VG, som også fortæller, at missæren resulterede i en noget overraskende reaktion fra omverdenen. Det vi vender tilbage til.

Artiklen fortsætter under videoen

“Mød Lenen, der nægtede at betjene mig fordi jeg ikke bruger mundbind,” skrev kunden i opslaget, der angiveligt er blevet slettet siden.

Opslaget nåede dog forinden at gå viralt og flere tilkendegav deres støtte til den udskældte, som jo i bund og grund blot havde passet sit arbejde. Blandt andet Matt Cowan, som i sympati foreslog en drikkepenge-indsamling.

Målet var at runde 1.000 dollar men det skulle vise sig at være skudt langt, langt under målet. For i løbet af blot en uge kom der donationer ind på ialt næsten 100.000 dollar eller det, der svarer til lige godt 650.000 danske kroner.

– Jeg var beæret og også forbøffet, da der var indsamlet 1.000 dollar. Nu ved jeg slet ikke, hvordan jeg skal udtrykke hvor taknemmelig jeg er over den støtte, jeg har modtaget og de muligheder, det giver mig,” har den glade og mildest talt overraskede barista udtalt til CNN, skriver VG.

Det fremgår også, at han planlægger at bruge nogle af de mange penge til at forfølge en drøm om at blive danser. Desuden, at han desuden vil donere penge til forskellige organisationer i San Diego.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu