Drillede politiet: Nu er hun anholdt

15. april 2019 21:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Chloe Jones var på politiets "Top 10 efterlyste" - men efter hun selv kommenterede politiets opslag på Facebook med en lidt kæk kommentar, faldt hammeren.

Drillede politiet: Nu er hun anholdt
Chloe Jones var eftersøgt af politiet - men efter at have drillet ordensmagten på Facebook, er hun nu bag lås og slå. Foto: Greene County Sheriff's Office.
Del:

Man skal ikke lege med ilden – for man risikerer at blive brændt.

Den lektie har den 21-årige Chloe Jones fra Pennsylvania, USA, nu lært på den hårde måde.

For da Greene County Sheriff’s Office i slutningen af marts lagde et opslag på Facebook over de ti mest eftersøgte personer i området, hvor Chloe Jones var nummer to, valgte hun selv at kommentere opslaget med denne kække kommentar:

Do you guys do pick op or delivery” – underforstået om hun selv skal melde sig eller politiet vil hente hende. Efterfulgt af fire storgrinende humørikoner.

Men det skulle hun nok ikke have gjort for nu har Greene County Sheriff’s Office postet et nyt indlæg på Facebook, hvor der står, at de har anholdt den 21-årige Chloe Jones:

Frøken Chloe Jones og hendes vittige kommentarer tager en pause fra vores Facebook-feed da hun ikke kan bruge internettet i fængslet. Tak til borgerne i Greene County, Monongalia County og mange andre fore jeres tip, der førte til anholdelsen af hende.

Udeblev fra retssag

Årsagen til at Chloe Jones oprindeligt var eftersøgt af politiet var, at hun udeblev fra en retssag, hvor hun stod tiltalt for overfald.

Ifølge Chloe Jones selv skete overfaldet i forbindelse med et slagsmål hun var indblandet i – med en anden pige under et tidligere fængselsophold.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu