ANNONCE

Drømmeferie ødelagt: Boede i skovbrændt område

11. oktober 2019 06:14 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Pakkerejse-Ankenævnet har tilkendt en række danskere erstatning for ferier til et hotel midt i et område, der havde været hærget af skovbrand.

En række kunder fra Bravo Tours har fået pengene tilbage, efter at have oplevet alt andet end en drømmeferie til Grækenland.

Kunderne boede alle på hotellet Attica Riviera på den græske halvø Attika nær Athen, der kort tid inden afrejse havde været ramt af massive skovbrande.

Artiklen fortsætter under videoen

102 mennesker omkom i alt i skovbrandene.

Derfor kan det måske ikke undre, at de danske hotelgæster oplevede en alt andet end behagelig rejse, da de ankom til det svedne område:

“Det med at gå udenfor hotellet blev ikke til meget, for uanset hvor man gik hen så mødte vi afbrændte grunde eller huse/lejligheder som var brændte. Så det endte med en ferie, hvor man opholdt sig på hotellet,” skriver én gæst.

“På den måske tidligere smukke gåtur til Rafina, møder vi total ødelagt og sort natur. Bænkene er væk, stativerne står tilbage. Trapper og gelænder og sikkerhedshegnet er delvis ødelagt. Der ligger blomsterbuketter, formentlig til minde om nogle af de omkomne. Duften af hav og flora er skiftet ud med lugten af sod,” skriver en anden.

I galleriet over artiklen kan du se flere eksempler på gæsternes klager.

Bravo Tours: Alment kendt

Som følge af Pakkerejse-Ankenævnets afgørelser den 16. september 2019 har rejsearrangøren Bravo Tours måttet betale rejsernes fulde pris tilbage til alle otte, der har klaget.

Stifter og direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, fortæller til Newsbreak.dk at man agter at følge nævnets afgørelser. Men han er uenig:

– Hotellet var som sådan helt kørende, der var ikke noget at sætte en finger på. Jo, der var flere ting, der var brændt ned omkring hotellet. Der var også mange andre gæster på hotellet, som boede der på helt normal vis, siger Peder Hornshøj.

Han mener også, at det var alment kendt, at der havde været voldsomme brande i området, da det havde været dækket på samtlige nyhedsplatforme i Danmark.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu