ANNONCE

Drøner forbi skole – med 111 km/t

24. august 2019 09:08 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Så røg det kørekort.

Det kører ikke helt for bilisterne rundt omkring i Danmark og ved børnenes skoler.

Igen og igen går politiet ud og fortæller om situationer, der kunne være endt helt fatalt.

Nu er den altså galt igen. Denne gang i det nordsjællandske.

Det er kun to dage siden, hvor Newsbreak.dk kunne fortælle om, hvor råddent der blev kørt omkring skolerne i Syd- og Sønderjylland.

Nordsjællands Politi starter da også sit opslag med: Hvordan kan nogen køre så vanvittigt?

Her er historien, som politikredsen fortæller den på sin Facebook-side.

Forstår det ikke

Nogle gange kan man koncentrere sig nok så meget i forsøget på at forstå noget, men uanset hvor hårdt man fokuserer, så kan man bare ikke få en given undren til at give mening.

Det kan for eksempel være, når man prøver at forstå historien i Rollo & Kings sang ”Ved du hvad hun sagde” eller logikken i Matrix-trilogien. Ligegyldigt hvor meget man prøver, så kan det bare ikke lade sig gøre at forstå den fulde mening bag.

111 i timen

Samme udfordring med at forstå sidder vi med, efter vi i går (torsdag. red.) var ude og foretage fartmåling på en vej nær en skole i Frederikssund.

Her må man køre 50 km/t, men den fartgrænse valgte en bilist at blæse højt og flot på ved at hjerne igennem med hele 111 kilometer i timen midt i morgentrafikken.

“Vi begriber simpelthen ikke, hvordan nogen får sig selv til at overskride fartgrænsen med over vanvittige 100 %. Det hjælper så heller ikke på vores undren, at det foregik nær en skole. Om morgenen. På en hverdag. I en periode, hvor vi endda har meldt bredt ud, at vi har skærpet fokus på færdsel nær skoler”, som Nordsjællands Politi udtrykker det.

Farvel kørekort

Bilisten kan nu umiddelbart se frem til en bøde på 6000 kroner plus 500 til Offerfonden. Oven i det følger desuden en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Vi ender nok med at forstå historien bag ”Ved du hvad hun sagde” og Matrix-trilogien, før vi forstår, hvad der får nogen til at køre så hensynsløst og egoistisk, men vi håber da på, at historien her får alle andre til at tænke over, hvor hårdt der skal trykkes på speederen.

“Når nogen vælger at køre så vanvittigt, synes vi i dén grad, at vores mantra er til at forstå: Vi vil hellere have, I bidrager til færdselssikkerheden end til bødekassen”, slutter opslaget.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu