’Drømme-comeback

4. marts 2013 22:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
’Drømme-comeback
Billede mangler

Det var en glad og storsmilende Hans Henrik Andreasen, der mødte pressen efter Esbjergs kamp mod AGF.

 

Anderledes kunne det naturligvis ikke være.

For øjnene af 5.848 på isnende kolde Blue Water Arena kom den 34-årige veteran, som efter otte sæsoner i henholdsvis Greuther Fürth og OB er vendt tilbage til det vestjyske, på scoringstavlen i sejren på 2-1 over AGF.

– Selvfølgelig. Det var et drømme-comeback, jeg her fik, sagde Hans Henrik Andreasen og tilføjede:

– Det er altid dejligt at score. Men det er sejren, jeg er allermest glad for. Den giver masser af selvtillid. Men skal vi redde os fra nedrykning, skal vi altså spille bedre end vi gjorde mod AGF. Der skal fightes maksimalt samtlige 90 minutter hver kamp varer.

Hans Henrik Andreasen 57. fuldtræffer i sin Superliga-kamp nummer 314 faldt på et hovedstød midt i første halvleg efter hjørnespark.

– Bolden lå perfekt og heldigvis strøg den i mål, sagde Hans Henrik Andreasen, der blev rost til skyerne af Esbjerg-træner Jess Thorup efter kampen.

– Hans Henrik passer perfekt til vores hold. Han er en fremragende midtbanespiller. Han har masser af rutine. Og så kan han score mål. Alle tre ting beviste han mod AGF. Jeg synes, det er en god investering, vi har her har gjort. Med Hans Henrik på holdet, har vi fået flere strenge at spille på, sagde Jess Thorup.

Efter AGF havde udlignet til 1-1 efter pausen, frygtede hjemmeholdets supportere, at sejren vil gå dem af hænde.

Men på et nyt hovedstødsmål – af indskiftede Jesper Lange – et kvarter før tid bragte Esbjerg sig foran 2-1.

– Det var skønt at se bolden stryge i mål. Forhåbentlig betyder det, at jeg er med i startopstillingen på lørdag (mod AaB, red.). Sejren er vanvittig vigtig for os. Nu er vi over nedrykningsstregen. Og her har vi tænkt os at blive. Men den tanke er vi jo ikke ene om at have. Den samme har de sandsynligvis i både Brøndby, Silkeborg og Sønderjyske. Vi er derfor indstillet på, at kampene her i foråret kan sidestilles med krig, sagde Jesper Lange.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu