Dronning Elizabeth hjemme igen efter indlæggelse

4. marts 2013 18:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dronning Elizabeth hjemme igen efter indlæggelse
Billede mangler

STORBRITANNIEN: Den britiske dronning Elizabeth har mandag forladt King Edward VII’s Hospital i London, hvor hun siden søndag er blevet behandlet for en maveinfektion. Det skriver Sky News, der også oplyser, at dronningen så smilende og tilfreds ud, da hun forlod hospitalet.

 

Den 86-årige dronning blev indlagt fra Windsor Castle, hvor hun ifølge britiske medier opholdt sig for at hvile. Det er dronningens første hospitalsindlæggelse i ti år.

Alle hendes officielle opgaver i denne uge – heriblandt en rejse til Rom i den kommende weekend – er blevet aflyst eller udskudt som følge af indlæggelsen. Ifølge en talsmand fra hoffet er dronningen dog »ved godt mod«, og hendes indlæggelse skulle udelukkende ses som en »forebyggende foranstaltning.«

Dronningens seneste indlæggelse var altså for ti år siden. Her blev hun opereret i knæet.

Hoffet har ikke oplyst noget om, hvilken behandling dronningen har fået, men ifølge BBC kan symptomerne være opkast, feber og mavesmerter.

En reception tirsdag på Buckingham Palace vil finde sted som planlagt med deltagelse af andre medlemmer af det britiske kongehus.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu