ANNONCE

Dronning Margrethe og prins Henrik får fint royalt besøg

20. februar 2012 19:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dronning Margrethe og prins Henrik får fint royalt besøg
Billede mangler

Dronning Margrethe og Prins Henrik får fint forårsbesøg.
 
Den engelske prins Charles af Wales og hans hustru hertuginde Camilla af Cornwall kommer nemlig på visit i slutningen af marts.
 
Fokuset for besøget er at pleje de “historiske og diplomatiske bånd mellem de to lande,” skriver det danske kongehus i en pressemeddelelse.
 
Så de britiske royale skal blandt andet besøge et universitet for at se på de danske forskeres banebrydende grøn teknologi og så skal der tages noter på et bæredygtigt grønt landbrug.
 
De danske soldater får også æren af et håndtryk fra det engelske kongehus. Charles og Camilla skal nemlig hilse på hjemvendte Afghanistan-udsendte fra det danske forsvar.
 
Men der bliver også plads til lidt fornøjelse af den mere kulturelle slags. Parret skal deltage i en workshop om Hamlet, som The Royal Shakespeare Company sætter op på Kronborg Slot. De tilstedeværende skal dog ikke forvente at se britterne folde sig ud på de skrå brædder, de skal kun følge workshoppen fra afstand.
 
Besøget til Danmark er en del af en uges rundtur til de nordiske lande. Den bliver foretaget som optakt til den engelske Dronning Elizabeths diamantjubilæum.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu