Dronningen ansætter: Her er lønniveauet

19. maj 2019 08:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I et jobopslag søger den britiske regent en ansat.

Del:

Hvis du kan tage til takke med godt 250.000 kroner i løn, så har Dronning Elizabeth måske det perfekte job til dig. Ifølge et jobopslag søges nemlig en social medie-guru til paladset.

Arbejdsstedet bliver de private kontorer på Buckingham Palace, og hvis ikke adressen er nok i sig selv, så tilbyder majestæten en løn på 30.000 pund – det er faktisk nogenlunde i den lave ende af gennemsnitsindkomsten for London – for dine ydelser.

Til gengæld har du fri i weekenden, for jobbet er normeret til 37,5 timer fordelt mandag til og med fredag. Jobbet i sig selv kan måske også lokke nogle gode notater til CV’et frem.

“Dette er din chance for at udnytte din digitale ekspertise til at levere det exceptionelle”, skriver det britiske kongehus blandt andet i sit jobopslag.

Set af millioner

Hvad går jobbet egentlig ud på? Først og fremmest skal du have styr på din Instagram. Det kommer vi nok ikke udenom. Dog er der ifølge jobopslaget også plads til at skulle skrive længere feature-artikler om de royale og deres gøren og laden.

Alt sammen koncentreret om det digitale udtryk, og derfor vil du komme til at være med på sidelinjen, når image skal plejes og ud- og indtryk skal skabes.

Det er altså ikke for sjov, det i jobbeskrivelsen står, at du skal være klar over, at “dit indhold bliver set af millioner.”

Opslag på sociale medier eller hjemmeside kan for eksempel omhandle statsbesøg eller – for nylig relevant – besøg af børnebørn.

Gratis frokost

Foruden de åbenlyse fordele, så er der en række goder, der nok skal vække interesse. For eksempel vil du efter seks måneders ansættelse opnå en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på hele 15 procent.

Er det ikke nok, må du også bruge fitness-faciliteter.

Frokosten er naturligvis også gratis. Hvis du da har tid til at spise.

Ansøgningsfristen er den 26. maj, hvis du da er interesseret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu