Dronningen er ulykkelig: Frederik og Joachim giver fingeren til fast tradition

30. juli 2018 11:58 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Heller ikke i år bliver det til et billede af hele den kongelige familie fra Gråsten Slot

Det er nu to år siden, at danskerne sidst fik de ellers så traditionsrige billeder af hele kongefamilien ved Gråsten Slot at se.

Ifølge kongehusekspert og forfatter Søren Jakobsen, som Se og Hør har talt med, skyldes det, at kronprins Frederik og prins Joachim på ingen måde er interesserede i at holde den tradition i hævd. En tradition, der ellers stammer helt tilbage fra 1970’erne ifølge Se og Hør.

Sammenholdt med at hun kommer til at tilbringe størstedelen af tiden på Gråsten Slot alene uden sønnerne, har det fået dybe panderynker frem hos Dronningen.

Selvom Margrethe formentlig kunne have lyst til at kommandere begge sønner til at komme til Gråsten Slot for at holde traditionerne ved lige, har hun indtil nu afholdt sig fra at gøre det ifølge Se og Hør.

– Hun kan også godt se, hvilken vej det går mellem de to sønner (det dårlige forhold mellem Frederik og Joachim, red.). Hvis Margrethe kommanderede sine sønner til Gråsten, ville det blive kunstigt – og det kommer der ikke noget godt ud af, siger Søren Jakobsen til Se og Hør.

Ifølge ham skyldes det pludselige traditionsbrud fra prinserne efterdønninger af prins Henriks sygdom og død.

Du kan se billeder fra Kongehusets mange somre på Gråsten Slot i galleriet ovenfor.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu