ANNONCE

Dronningen hader især én ting, og det får svigerdatter at føle

28. juli 2018 13:49 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Majestæten har angivelig forbudt pasta og andre kulhydratfyldte spiser ved bordet.

Det har været en omskiftelig omgang for skuespilleren Meghan Markle at blive en del af den royale familie i England. Ikke mindst har hun været under skarp oplæring for at opføre sig på den helt rigtige royale måde, men nu kan engelske Express også afsløre, at amerikaneren, der er gift med Prins Harry, har været nødt til at “droppe” sin favoritspise.

Beslutningen har Markle dog ikke selv stået for. Det er nemlig på ordre fra majestæten selv. Dronning Elizabeths kok på Buckingham Palace afslører ifølge Express i et interview med mediet Recipe Plus, at det royale overhoved helt har forbudt pasta, ris og kartofler på menuerne i de kongelige spisesale.

I et stort anlagt interview med en amerikansk mad-magasin har Meghan Markle tidligere forklaret, at hendes absolutte favorit-mad, når hun selv er i køkkenet, består af pasta og langsomt kogte courgetter. Det skal hun nok ikke servere for svigermor.

Darren McGrady, som den royale kok hedder, fortæller desuden, at Dronning Elizabeth heller ikke sætter pris på rødt kød, så det har han heller aldrig serveret for hende. Dronningens bøffer skal være gennemstegte.

Han afslører også en af dronningens mere besynderlige madvaner. Når hun trænger til en snack, bliver der spist banan, men måden den indtages på, er noget helt for sig.

Det siger sig selv, at dronningen ikke spiser med fingrene. Banen får fjernet både bund og top, mens den skæres op på langs og siden skæres i små bittestykker, som Elizabeth da putter i munden – med en gaffel, naturligvis.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu