ANNONCE

Drop kiosken og købmanden – online odds tager over

16. marts 2019 11:24 | Af: Sponsoreret Artikel

Det er efterhånden ved at være rigtig lang tid siden, at odds i kiosken og ved købmanden havde sin storhedstid.

Drop kiosken og købmanden – online odds tager over
Arkivfoto.

Nu spiller nærmest samtlige danskere nemlig online, og det er fuldt forståeligt, når man ser på fordelene ved online odds contra det fysiske format. Vi vil forsøge at give dig et overblik over hvorfor sportsbetting på internettet er at foretrække i denne artikel.

Først og fremmest så giver nærmest samtlige online spiludbydere en velkomstbonus, når du opretter en konto.

Her kan der være tale om en almindelig velkomstbonus, hvor du får fordoblet dit første indskud på siden op til 500 eller 1.000 kroner. Det kunne dog også være et risikofrit spil eller et free bet. Denne form for bookmaker bonus sørger for, at du får en rigtig god start hos bookmakerne, men det er vigtigt at læse alt det med småt.

Der er således forskellige omsætningskrav samt regler og vilkår alt afhængig af hvilken spiludbyder som du vælger at oddse hos.

Det giver selvfølgelig også sig selv, at du slipper for turen ned til kiosken eller købmanden, og der er heller ingen kø, når det kommer til online odds. Du spilder altså ikke din dyrebare tid på transport, og der er nærmest også altid højere odds online. En af de nye tiltag er i øvrigt cash out-funktionen.

Før havde du bare en fysisk oddskupon som enten gik hjem eller ej. Nu kan du dog sidde og holde et vågent øje med alle dine kampe, og hvis du regner med, at du bliver snydt til allersidst af et overtidsmål eller noget i den dur, kan du udbetale din gevinst nu og her. Selvom du mister en del af din profit, er det stadig en kæmpestor fordel at have. Der er nemlig ikke noget værre end at have lavet en firling, hvor der kun er et enkelt opgør, som ikke går hjem!

Hvis du leder efter den helt rigtige bookmaker, kan vi give dig et par et forslag med på vejen. Du går aldrig galt i byen med bet365, da de har en stor velkomstbonus og et kæmpe udvalg af væddemål. Den statsejede spiludbyder, Danske Spil, er bestemt også et godt valg, da de har odds på meget andet end sport.

Her kan du både spille på X Factor, Dansk Melodi Grand Prix, Dronningens Nytårstale og meget, meget mere. De kører endda også rigtig tit konkurrence såsom DM i Oddset, hvor du kan vinde en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse.

Produceret af Jubii media Group

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu