ANNONCE

Dropper Trump

13. januar 2021 12:33 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu synes også golfsporten at have fået nok af den amerikanske præsident

Oprindeligt var det planen, at en af verdens allerstørste golfturneringer, PGA Championship, skulle afvikles på Trumps anlæg og bane i Bedminster, New Jersey, i 2022. Men nu har organisationen bag turneringen, PGA of America, tilsyneladende sat præsidenten i skammekrogen. Det skriver flere internationale medier og også danske Golf.dk.

Det sker i kølvandet af stormen på den amerikanske kongres onsdag den 6. januar.

”PGA of America-ledelsen stemte i aften for at udnytte retten til at opsige PGA-mesterskabsaftalen i 2022 i Trump Bedminster,” siger PGA-præsident Jim Richerson, der begrunder beslutningen med, at et fortsat samarbejde med Trump Bedminster vil skade PGA som brand.

PGA Championship er én af i alt fire majorturneringer, der hvert år spilles på PGA-touren og hører til blandt verdens mest prestigefyldte turneringer.

Trump Bedminster har tidligere lagt faciliteter til afviklingen af en major. Det var da kvindernes U.S. Open blev afviklet på banen i 2007.

En talsperson for Trump-organisationen beklager ifølge ABC News beslutningen.

“Vi har et fornemt partnerskab med PGA of America og er utrolig skuffede over beslutningen. Dette er et brud på en bindende aftale og de har ingen ret til at annullere   den,” siger talspersonen.

Donald Trump ejer ifølge Golf.dk en række golfbaner af høj international klasse i blandt andet USA, Mellemøsten og Storbritannien.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu