ANNONCE

Du risikerer brand og hjertestop: Her må du aldrig lægge din mobiltelefon

22. maj 2018 15:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Du skal faktisk tænke dig rigtig godt om, når du lægger din mobiltelefon. Den kan snildt gå i stykker - eller i værste fald antænde alverdens ting.

Hvor lægger du din telefon, når du ikke lige har brug for at sidde med den i hånden? Lige det spørgsmål bør du faktisk tænke endog meget grundigt over, for i værste fald kan du risikere at ødelægge din telefon, antænde huset eller sågar få hjertestop.

I galleriet over artiklen her kan du se en række eksempler på steder, hvor du af forskellige grunde absolut ikke bør lægge din mobiltelefon.

For eksempel kan du risikere at havne i samme situation som en kolonihaveejer fra Aalborg. 11. marts i år udbrød der nemlig brand i det tilhørende hus på Jørgen Berthelsens Minde ved Tranholmvej i Aalborg Øst. Da brandvæsnet nåede frem til stedet, var branden dog mere eller mindre gået ud, så to røgdykkere gik ind i huset for at slukke helt, og her gjorde de en rystende opdagelse.

Årsagen til branden er tilsyneladende en helt almindelig hverdagsting, langt de fleste har liggende – en oplader.

– Der lå en ipad til opladning, hvor der var faldet noget vasketøj ned over. Det udvikler en del varme, som kan have antændt tøjet, siger Niels Eltzholtz, der er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab i Aalborg, til TV-stationen TV2 Nord.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu