Dukkede ikke op – politiet blev indblandet

26. februar 2020 19:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet blev indblandet i en sag, hvor en mand havde spillet lidt rigelig computer.

Dukkede ikke op - politiet blev indblandet
Det kan være svært at holde styr på livet, når man er opslugt i computer-spil. Arkivfoto: Scanpix

En arbejdsplads i Jylland manglede tirsdag morgen stadig at høre fra en af de ansatte, hvorfor arbejdsgiveren kontaktede politiet og udtrykte særdeles bekymring for den 27-årige ansatte.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Midt- og Vestsjællands Politi blev indblandet, fordi den 27-årige har bopæl i Roskilde. Arbejdspladsen havde ikke hørt fra den unge mand i nogle dage, skriver politikredsen i sin døgnrapport.

Politiet kørte i løbet af arbejdsdagen tirsdag ud til den 27-åriges bopæl for at tjekke op på den unge mand. Det lykkedes faktisk politiet at få kontakt til manden, der havde en simpel omend fuldkommen speciel forklaring på hele miseren.

Han havde nemlig intet andet lavet siden fyraften fredag end at spille computer. Det havde han simpelthen gjort i et omfang, så han var gået helt galt af ugedagene.

Selv troede den udeblevne medarbejder, at det faktisk kun var søndag og derfor altså en fridag. Man kan sige, at han ramte en smule ved siden af. Det fremgår ikke, hvad manden spillede.

Den 27-årige blev instrueret om straks at sætte sig i forbindelse med sin arbejdsgiver, så politiet foretog sig ikke yderligere“, skriver politiet i døgnrapporten.

Det er uvist, hvor den 27-årige arbejder – og om han stadig er ansat.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu