ANNONCE

Dukker op ud af det blå

24. november 2020 14:21 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Er vi fanget i en Stanley Kubrick-film?

Arbejdet med at tælle væddere i et øde bjergområde i den amerikanske stat Utah er endt som noget så vildt og overraskende, at medier verden over beretter om det. Hændelsen har fået sin helt egen søgeterm på Google.

Mest af alt minder det om et ikonisk film-øjeblik.

Det var Utah Department of Public Safety, der sammen med en statslig vildtorganisation havde sendt en helikopter i vejret med det formål at tælle såkaldte bighorn-væddere, der pludselig gjorde den overraskende opdagelse.

Inde midt mellem klippevæggene var nemlig noget mere end blot væddere, sand og sten. Et firkantet, skinnende objekt tårnede fra jorden. Objektet vækker minder om en monolit fra Stanley Kubrick-mesterværket Rumrejsen År 2001.

Bret Hutchings, der fløj helikopteren, fortæller om oplevelsen, der blev gjort onsdag, til den lokale TV-station Ksltv. 

– Det var en af biologerne, der opdagede den, og på det tidspunkt fløj vi lige oven over den. Han sagde “vend om, vend om, der er en ting dernede, den er vi nødt til at se på”, siger han. Som sagt, så gjort.

På stedet stod monolitten så, og der var ingen spor efter, hvor længe den har stået der, eller hvorfor den er netop der. Men den skinner, og den udviser ifølge Utah Department of Public Safety, der har delt billeder, viden og video om hændelsen, tegn på at være menneskeskabt.

Mere Kubrick er det dog heller ikke.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu