ANNONCE

Dusør udloves: Kendt tryllekunstner bestjålet

27. april 2019 12:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Steen Pegani, der formentlig er landets mest kendte tryllekunstner, har fået stjålet en noget så besynderlig effekt.

Hvad gør man, når et forsvindingsnummer forsvinder? Se, det er et spørgsmål, tryllekunstneren Steen Pegani fra Horsens er nødt til at stille sig selv. Det er nemlig præcis, hvad der er hændt ham.

På sin hjemmeside gør Pegani, der både sælger trylle-effekter og selv optræder som en af de mest kendte her i landet, opmærksom på, at en noget særlig effekt er blevet ham afhændet natten til den 23. april.

Under en omrokering af lageret på Østerhåbsvej i Horsens stod en meget stor og tung såkaldt flightcase uden for. Da den skulle tilbage, stod den der ikke længere. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få fat på Steen Pegani lørdag, men i en pressemeddelelse udsendt omtrent samtidig siger han:

– Jeg er både ærgerlig og ret forundret. For det første er det næsten imponerende, at nogen er løbet med kassen, der vejer pænt over 100 kilo. For det andet kan man jo spekulere over, hvad tyvene skal bruge en forsvindingsstol til?

Stor værdi – umulig at komme af med

Kassen, der stod i en baggård, har garanteret set værdifuld ud. En flightcase bruges typisk til værdifulde ting, der skal transporteres. Forsvindingsstolen, der i øvrigt fik Pilou Asbæk til at forsvinde ved Zulu Awards, er da også værdifuld.

Faktisk har den en nypris på omkring 40.000, og den er noget nær unik. Det gør den samtidig rigtig svær at slippe af med.

– Den er stadig temmelig unik og nok kropumulig at afsætte til nogen udenfor tryllemiljøet. Os der arbejder med tryl har et godt sammenhold, så jeg har spredt ordet til tryllekunstnere verden over, og hvis nogen bliver tilbudt at købe stolen, så skal jeg nok få det at vide, siger Pegani i pressemeddelelsen.

Magisk dusør

Tyveriet af stolen er ifølge Steen Pegani meldt til politiet, der kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis man ser den forsvundne forsvindingsstol – eller eventuelt bliver den tilbudt et sted.

Dertil udlover Pegani en dusør til den, som har oplysninger der kan føre til, at kassen med tryllenummeret kommer tilbage i intakt stand.

– Jeg er selvfølgelig super ærgerlig over, at kassen er stjålet, og derfor udlodder jeg også en dusør på enten en magisk forestilling eller et gavekort på 7500 kroner til min trylleshop til dem, som kan hjælpe med at få kassen hjem igen, fortæller Steen Pegani.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu