ANNONCE

Dybt berørt over interview

17. marts 2021 06:08 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

USA's tidligere førstedame 'beder' for forsoning i den britiske kongefamilie

Se flere billeder i galleriet ovenfor

USA’s tidligere førstedame Michelle Obama er dybt berørt af det meget omtalte Oprah Winfrey interview med prins Harry og hertuginde Meghan, som blev sendt på CBS den 7. marts.

Det fortæller hun i en samtale med det amerikanske medie Access Hollywood.

Intet er vigtigere end familien

Hendes bekymringer går på alt det, der kom frem under interviewet, men i lige så høj grad på den splittelse og de dybe kløfter, der er i den britiske kongefamilier, og som næppe er blevet mindre efterfølgende.

“Når jeg tænker på, hvad de alle går igennem, tænker jeg samtidig på vigtigheden af familien. Og jeg beder til, at alle er parate til tilgivelse og forsoning. At alle finder klarsynet, kærligheden og beslutsomheden til forsoning på et tidspunkt. For der findes ikke noget vigtigere end familien,” siger hun i interviewet.

Voldsomme påstande

I interviewet kom Meghan med en række påstande om sin tid indenfor murene på Buckingham Palace. Blandt andet, at der blev udtrykt bekymringer omkring hudfarven på Archie, inden den lille dreng kom til verden den 6. maj 2019.

Desuden, at hun følte sig ‘fanget’, og at hun blev nægtet hjælp udefra til at få styr på sin mentale tilstand, der endte med at bringen hende på randen af selvmord. Simpelthen fordi det ikke ville være godt for ‘The Firm’, som hun kaldte kongehuset i interviewet.

Vil altid være elsket

Buckingham Palace udsendte efter interviewet en erklæring, hvor det blandt andet fremgik, at hele familien er kede af at erfare, hvor udfordrende de seneste par år har været for Harry og Meghan, og at familien tager tingene, især problematikken om race, dybt alvorligt.

Det fremgik desuden, at uanset hvad, så vil Harry og Meghan altid være en elsket del af den kongelige familie.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu