Dybt mærkværdigt: Hjemmerøvere hæver penge og afleverer hævekort tilbage

23. april 2017 09:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet er på udkig efter to maskerede personer, der lørdag aften begik et besynderligt hjemmerøveri.

Dybt mærkværdigt: Hjemmerøvere hæver penge og afleverer hævekort tilbage
Politiet i Vejle søger efter to mænd, der begik et mærkværdigt hjemmerøveri lørdag. ArkivFoto: Nikolai Linares/Scanpix

Ved 20-tiden lørdag bankede det på døren i en studielejlighed på Christiansminde i Vejle. Inde i lejligheden var et ungt par, men på den anden side stod to maskerede mænd. Sidstnævnte får tiltvunget sig adgang til lejligheden, og et hjemmerøveri er i gang med at udspille sig.

Søndag morgen er der ikke meget at berette i sagen – ud over hændelsesforløbet. Vagcthef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Newsbreak.dk, at de to røvere ikke er fundet.

Det unge par i lejligheden havde ellers besøg af mændene i en rum tid.

Hævede penge

Inde i lejligheden truer de to maskerede mænd sig nemlig til et hævekort og den tilhørende pinkode, hvorefter den ene af de to holder parret fanget.

– Den anden mand går ud og hæver 500 kroner med kortet og vender sidenhen tilbage til lejligheden. Her efterlader de to røvere så hævekortet og forsvinder fra stedet med pengene og en mobiltelefon, siger Halfdan Kramer.

Sagen bliver betragtet som et hjemmerøveri, og politiet efterforsker i øjeblikket sagen bredt. Der er nemlig en del løse ender i forholdet.

Hører gerne fra vidner

Sydøstjyllands Politi har ikke mange oplysninger om røverne, og det kan heller ikke oplyses, hvorfor de afleverer føromtalte hævekort igen. For nuværende er der ingen oplysninger om, hvor vidt parret og røverne kender hinanden på forhånd.

– Det er klart, hvis nogen har set noget, eller ved noget om sagen, så vil vi gerne høre fra dem på telefonnummer 114, siger Halfdan Kramer.

Signalementet af de to røvere er ganske sparsomt. Der er formentlig tale om to unge mænd, der begge var maskeret.

Det unge par i lejligheden har efter det oplyste ikke lidt fysisk overlast.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu