LIGE NU: Dykkere sendt i vandet for at lede efter forsvundet mand

24. september 2017 12:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Bo sørensen har været væk siden tidligt torsdag aften - nu skal dykkere lede efter ham i åen.

Østjyllands Politi får søndag formiddag hjælp af dykkere fra Beredskabsstyrelsen i forsøget på at finde den efterlyste 65-årige Bo Sørensen, der tidligt torsdag aften fra sit hjem på plejehjemmet Violskrænteen i Grenaa. Siden er han ikke set.

Østjyllands Politi udsendte fredag en efterlysning, hvor man bad offentligheden om hjælp til at finde Bo Sørensen, og lørdag oplyste vagtchef ved Østjyllands Politi Bo Christensen, at politiet efter en massiv eftersøgningsindsats nu er ved at evaluere situationen.

– Vi har gennemsøgt, hvad vi umiddelbart kan gennemsøge, og nu er vi ved at samle trådene for at finde ud af, hvad vi videre skal gøre, sagde vagtchefen.

Søndag har man imidlertid besluttet, at der nu skal dykkere i Grenaa Å for at se om man kan finde Bo Sørensen dér.

– Det er første gang vi bruger dykkere i eftersøgningen af Bo Sørensen. Lørdag gik vi rundt nede i åen, men uden resultat. Og fordi vi ikke rigtig har meget andet at gå efter, så har vi besluttet at sende dykkerne i åen, siger vagtchef Jens Henrik jensen til Newsbreak.dk.

– Hvis man er en ældre mand og er svagelig, så kan åen være et farligt sted at være. Men jeg skal understrege, at vi ikke har et rigtigt spor at gå efter. Vi forsøger blot at udelukke muligheder, siger Jens Henrik Jensen.

Vil gerne have henvendelser

Østjyllands Politi har fået flere henvendelser i sagen – men ikke noget, der har givet et gennembrud.

– Vi har fået det, vi kalder “bløde” henvendelser – det vil sige henvendelser fra folk, der måske har set den efterlyste. Men når vi så prøver det efter, så viser det sig, at det nok alligevel ikke var ham, de har set. Vi vil dog stadig meget gerne have henvendelser i sagen lige som vi opfordrer folk i området til at kigge i deres haveskur og trappeskakter, siger Jens Henrik Jensen.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114 i sagen.

Fakta

Politiet efterlyser Bo Sørensen

Østjyllands Politi efterlyser fortsat den 65-årige Bo Sørensen, der torsdag tidligt på aften forlod sin bopæl på et plejehjem på Violskrænten i Grenaa.

Politiet har søgt med helikopter, redningsbåde og hunde i Grenå by uden resultat.

Signalement af Bo Sørensen

  • 65 år
  • Cirka 170 centimeter høj
  • Vejer cirka 40 kg
  • Har mørkt hår
  • Bærer briller
  • Er muligvis iført mørkt joggingtøj
  • Billedet er vellignende, men han er tyndere end på billedet.

Kilde: Østjyllands Politi

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu