Randers henter Edgar Davids’ fætter

31. januar 2013 17:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers henter Edgar Davids' fætter
Billede mangler

Randers-direktør Jacob Nielsen har netop præsenteret en ny midtbanespiller. Tidligere i dag skrev et engelsk medie om danskernes interesse i hollandske Lorenzo Davids, og den interessen har nu udmøntet sig i en kontrakt gældende for de næste to og et halvt år.

Den 26-årige midtbanespiller kommer til Randers fra den engelske League One-klub Bournemouth, og han ser frem til at prøve kræfter med den danske Superliga.

– Jeg glæder mig meget til udfordringen i Danmark, hvor der lægges meget vægt på tempo og teknik, nøjagtig som i Holland. Jeg har været holdkammerater med Niki Zimling og Lasse Schøne i NEC Nijmegen og spillet mod en kapacitet som Christian Eriksen og mange andre, så jeg kan ikke forestille mig andet, end at niveauet må være højt i Superligaen, siger han til klubbens hjemmeside.

Randers’ direktør Jacob Nielsen glæder sig over, at han har bragt en alsidig spiller ind på holdet.

– Vi forsøgte at indgå en aftale med Lorenzo Davids allerede for 1½ år siden, da han blev transferfri hos NEC Nijmegen, men dengang valgte han Bundesligaen. Vi har holdt øje med ham siden da, og er glade for, at han nu har valgt Randers FC. Ikke kun fordi han kan spille den plads, som Tidiane Sane gjorde, men han er også i stand til at spille ”6’eren”, venstre back og venstre kant. Så vores bredde og konkurrencen om pladserne er blevet løftet betragteligt, siger han.

Randers sagde tidligere i dag, at de håbede at bringe to nye spillere ind på holdet, og en forsvarsspiller kunne være et emne, som direktøren forklarede det til tipsbladet.dk. tipsbladet.dk 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu