Efter 21 år som korrespondent: Mette Fugl stopper

19. december 2012 09:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Efter 21 år som korrespondent: Mette Fugl stopper
Billede mangler

Hun har været næsten 35 år i DR – heraf de seneste 21 år som EU-korrespondent i Bruxelles. Nu stopper Mette Fugl.
Redaktionschef Thomas Falbe fra DR Nyheder har med stor beklagelse modtaget Mette Fugls meddelelse om, at hun ønsker at stoppe i DR:
– Mette Fugl har brugt et helt arbejdsliv i DRs tjeneste. Hun er blevet et ikon for danskerne og mange gange hyldet og anerkendt for sine uovertrufne evner til at kommunikere klart og forståeligt om vanskelige, men væsentlige, emner. Mette Fugl har gennem de seneste 21 år været DRs EU-korrespondent, og her har hun gennem vedholdende, kritisk og indsigtsfuld journalistik, gjort Europa og EU vedkommende og relevant for DRs seere, lyttere og internetbrugere, siger Thomas Falbe og tilføjer:
– Vi kommer til at savne Mette Fugl i DR og ønsker alt muligt held og lykke videre fremover.
Selv siger Mette Fugl:
– Det er naturligvis med en vis vemodighed, at jeg har valgt at sige stop efter et langt og for det meste privilegeret arbejdsliv. Men jeg har været væk fra Danmark i mange år og synes, at det er på tide at tage hjem.
Mette Fugl er 63 år og uddannet journalist. Hun kom til TV-Avisens politiske redaktion i 1977, og siden blev hun blandt andet studievært på TV-Avisen og vært for ’Ugens Gæst’. Siden 1992 har Mette Fugl været DRs korrespondent i Bruxelles.
Hun har dog også af og til dækket andre dele af udenrigsstoffet, for eksempel i form af reportager fra Afghanistan, Irak og tsunamikatastrofen i Indonesien.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu