ANNONCE

Efter bizar skudsag efterlyser politiet nu Mikkel

1. maj 2019 15:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En besynderlig episode i januar får nu politiet til at efterlyse 29-årig, der har et langt generalieblad hos politiet og desuden kan være farlig.

Opdatering 2 marts 2020: Mikkel er blevet anholdt og fotoet af ham er blevet slettet. 

Efter flere måneders efterforskning er Nordsjællands Politi nu klar til at efterlyse en formodet gerningsmand til en ret speciel skudepisode, der udspillede sig i januar. Der er tale om et blad, der på ingen måde er ubeskrevet i retsmæssigt regi.

Se video hos Local Eyes.

Skyderiet fandt sted den 28. januar klokken 17.19 i Plejelt, hvor en 29-årig mand blev skudt efter af en eller flere gerningsmænd. Den 29-årige mand flygtede ind i en gårdsplads på Plejeltvej, hvor fra han stjal en bil, der holdt i tomgang. På den måde slap han væk.

I bilen var bilejerens hund og både hund og bil blev eftermiddag fundet på Hestens Bakke i Helsingør, efter den 29-årige via en advokat havde kontaktet politiet med oplysning om, hvor bilen var efterladt.

Han kan være farlig

Nu mener politiet altså at vide, hvem den formodede gerningsmand til skyderiet er. Der er tale om 31-årige Mikkel Midtgaard Søder, der er en kendt figur i rocker-miljøet. Det er ikke lykkedes at pågribe ham, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, hvorfor han nu med foto efterlyses i offentligheden.

Det sker efter forudgående oplysning om, at hans billede ville blive rundsendt, hvis han ikke henvendte sig til politiet. Han er nemlig bekendt med, at det ville ske.

Politiet vurderer, at Mikkel Midtgaard Søder kan være farlig, og der opfordres derfor til, at man kontakter politiet frem for at gå i kontakt med ham, hvis man ser ham. Det skyldes formentlig den unge mands generalieblad.

Groft røveri

I januar 2012 var han blandt andet en af tre, der blev dømt for at have stået bag et særdeles groft røveri mod Kongsted Sparekasse. Sammen med sin bror og en tredje person maskerede Søder sig og bagbandt flere ansatte i banken, hvor efter kassebeholdning, en kontantautomat og 90 kundebokse blev tømt.

De ansatte lå bagbundet med strips og med stofhætter over hovederne i mindst halvanden time, før de slap fra. I forbindelse med retssagen i 2014 kom det frem, at Mikkel Søder allerede dengang var blevet straffet 17 gange for blandt andet vold, røveri, tyveri og afpresning.

Af hensyn til efterforskningen har Nordsjællands Politi ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu