Efter blodigt drab har politiet en bøn

11. april 2019 17:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har brug for særlig hjalp efter blodigt dødsopgør i Rungsted.

Flere personer er anholdt, løsladt, og nogle er stadig varetægtsfængslet efter det vanvittige scenarie, der udspillede sig ved kysten i Rungsted den 6. april.

Her blev en 20-årig mand dræbt af skud, mens andre blev pløjet ned med biler eller stukket med kniv. Nordsjællands Politi er langt fra på bar bund, men der er tale om en sag, der kræver særlig grundig efterforskning.

Af samme grund har politiet nu en bøn. I en pressemeddelelse skriver Nordsjællands Politi nemlig, at der efterhånden tegner sig et billede af, at potentielt vigtige vidner i sagen endnu ikke har henvendt sig.

Dem vil ordensmagten gerne tale med.

Western

Lørdag tidlig aften blev ellers mondæne Rungsted Strandvej pludselig omdannet til scenen i en actionfilm. Eneste afvigelse; det var ægte. Det fløj med kugler og blod, da to personer kom alvorligt til skade, og en tredje blev dræbt af skud.

Politiet har en teori om, at der er tale om et bandeopgør. Efter sigende har de to grupper rødder i midlertidigt ulovliggjorte Loyal to Familia-banden, og de to grupper blev så uenige om noget.

Det førte til de voldsomme scener, der efterlod kaos. I dagene der fulgte, kunne politiet så anholde en række mistænkte. Langt de fleste anholdte er løsladt igen, og onsdag løslod politiet yderligere fire mænd, mens to fortsat er varetægtsfængslet.

Sagen efterforskes intensivt.

Særlig hjælp

Til at løse med opklaringen vil politiet gerne tale med så mange vidner, som det overhovedet er muligt. Mange har allerede henvendt sig og har afgivet forklaring til efterforskerne, men der er gået en prås op for betjentene.

Der tegner sig imidlertid et billede af, at der er vidner, som vi endnu ikke har talt med. Derfor opfordrer vi særligt vidner, som var på gerningsstedet, da skyderiet skete eller lige efter og vidner, som ydede førstehjælp, til at henvende sig til os, så vi er sikre på, at vi får talt med alle, der kan bidrage til efterforskningen og hjælpe os med at klarlægge, hvad der præcist skete på gerningsstedet“, skriver Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu