ANNONCE

Efter brutalt dobbeltdrab: Nu mindes de på helt særlig vis

7. januar 2019 12:44 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

I Norge siger man netop nu farvel til de to kvinder, der blev dræbt i Marokko.

Mandag var der ikke bare ét, men derimod to minutters stilhed på universitet i Sørøst-Norge for at minde danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland, der brutalt blev dræbt i Marokko.

Institutlederen Anette Bischoff har været med til at lave en mindebog, hvor man kan skrive tanker eller en hilsen til de afdøde. Ved mindebogen står også billeder af de efterladte, samt en buket hvide roser og et lys i en sølvlanterne.

Der har været to minutters stilhed på alle universitetets campuser. Mens der også blev flaget på halvt.

I galleriet øverst er der flere billeder.

Lokale har sagt farvel

Flere hundrede mennesker mødte tidligere op i den marokkanske landsby Imlil for med blomster og lys at mindes de to dræbte kvinder, danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland. Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Det var netop i nærheden af landsbyen Imlil, at de to kvinder på henholdsvis 24 og 28 år en skæbnesvanger mandag blev fundet dræbt. Ved seancen deltog både civile og turister, skriver NTB.

De to kvinder var på en månedlang ferie i landet for blandt andet at vandre i Atlasbjergene. De blev fundet dræbt nær deres telt i et populært turistområde. De marokkanske myndigheder efterforsker dobbeltdrabet som terror.

De to kvinder blev fundet dræbt i et bjergområde i Marokko mandag 17. december.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu