ANNONCE

Efter dødsfald på gymnasie-skitur: Rystet rektor giver fri til at sørge

16. februar 2012 21:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Efter dødsfald på gymnasie-skitur: Rystet rektor giver fri til at sørge
Billede mangler

I nat mistede den 19-årig elev, Lauge Jon Eilrich fra Egå Gymnasium ved Aarhus livet, da han på en skitur med en gruppe gymnasiekammerater faldt ud over en altan.
 
Gymnasiets rektor modtog tidligere på dagen nyheden om den omkomne elev.
“Jeg blev meget chokeret. Det er sørgeligt, at sådan noget skal ske, og jeg har stor medfølelse med de pårørende. Vi har aldrig før haft problemer med skiture før, så det enormt uheldigt,” siger rektor på Egå Gymnasium Eigil Dixen til Newspaq.
 
Gymnasiet vil allerede lørdag arrangere en mindehøjtidelighed for den afdøde elev, når hans kammerater kommer hjem fra Frankrig.
 
Da det i denne uge er vinterferie, vil man tage hånd om eleverne på første dag efter ferien.
“Vi kan nok ikke undervise den klasse, han gik i, med det først. Dem må vi nok lige give tid til at snakke om hele forløbet og få det hele på plads. Vi vil også sætte et par skolevejledere på til at hjælpe de elever, der har været tættest på,” siger Dixen.
 
Han er nu i gang med at underrette alle lærere, som på grund af ferien er væk fra gymnasiet.
 
Lørdag vil de elever, som var med på turen, samles og mindes deres afdøde kammerat. Mandag vil hele skolen blive orienteret. Rektoren vil i de næste dage danne sig klarhed over, hvad der præcist skete, da den unge mand omkom.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu