ANNONCE

Efter endnu et drab: Politiet reagerer prompte

8. april 2020 20:36 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Efter drabet på en 22-årig mand i Husum, Brønshøj, tidligere onsdag udvider politiet nu visitationszoner og opretter ny.

En ung mand blev onsdag dræbt, da han på Åfløjen blev ramt af skud. Det har fået Københavns Politi til at reagere særdeles prompte og derfor oprettes to nye visitationszoner og en eksisterende udvides.

Sådan oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse onsdag aften en times tid efter nyheden om, at det 22-årige skudoffer var død kom ud. Politiets klare overbevisning er, at der er tale om et drab med rødder i en eksisterende konflikt mellem grupperinger.

Politiet blev underrettet om skudepisoden klokken 13.55 onsdag og rykkede efterfølgende ud i stort antal. Et stort område blev spærret af, og billeder fra stedet viser, at en parkeret bil af mærket Toyota har flere skudhuller i bagrude og i sideruder.

Onsdag aften fremgår det af pressemeddelelsen, at politiet fortsat er i området, hvor der nogle steder er spærret af, mens efterforskningen pågår.

– Der er ingen tvivl om, at det er gerningsstedet. Vi regner med at være der i lang tid endnu, sagde Torben Laursen, vagthavende ved politikredsen tidligere til Newsbreak.dk.

I slutningen af marts blev en mand påkørt i samme område. Han blev senere fundet død i en lejlighed. Der var muligvis en forbindelse til en sag, som i forvejen efterforskes af Københavns Politi. Det drejer sig om en skudepisode nogle timer inden drabet – på Gadelandet i Husum. Ved skudepisoden blev en 22-årig mand ramt af skud.

Den efterfølgende påkørsel af den 24-årige var angiveligt en hævnakt for skyderiet, og det fik lørdag politiet til at oprette tre visitationszoner. Det tager nu til.

En zone i Brønshøj-området udvides, mens en fjerde zone – på Amager – tilføjes. Københavns Vestegns Politi har også oprettet en zone i Rødovre. Du kan se specifikke kort i galleriet over artiklen.

Politiet har udvidede beføjelser i visitationszoner. Her må politiet kropsvisitere personer og tjekke deres tøj og andre genstande for våben, uden at politiet har mistanke om, at vedkommende har gjort noget kriminelt.

Visitationszonen løber frem til den 17. april klokken 18.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu