ANNONCE

Efter forlis: 30-årig fundet død på strand

6. februar 2020 09:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har bekræftet, at den mand, der blev fundet død på strand ved Sæby onsdag, er savnet 30-årig.

En jolle kæntrede ud for Sæby den 19. januar. Ombord var to venner, der var taget på havjagt, da deres båd pludselig begyndte at tage vand ind og til sidst sank omkring en kilometer fra land.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det lykkedes for en 34-årig mand at svømme i land, mens hans 30-årige kammerat var ingen steder at se – og en storstilet redningsaktion blev sat i værk. Den 30-årige blev bare ikke fundet.

Nu er han fundet død, oplyser Nordjyllands Politi til Ritzau. Det sker, fordi det er lykkedes at identificere den person, der onsdag formiddag blev fundet druknet i strandkanten ved Lyngså Strand. Det er den savnede.

Eftersøgningen var blevet indstillet, da politiet ikke længere mente, der var nogen chance for at finde manden i live. Hvad der præcis skete til havs er uvist, men den 34-årige kunne forklare en smule.

Han fortalte, at de to kammerater havde to redningsveste med sig i båden. Han havde sin på, men han var – og er – usikker på, hvorvidt hans ven bar sin redningsvest. I forbindelse med redningsaktionen blev vesten fundet i vandet – sammen med andet vraggods.

Allerede den 31. januar troede flere, at den savnede unge mand var fundet død, da en person var blevet set livløs i strandkant ved Sæby, skrev TV2 Nord efter oplysninger fra politiet. Beredskabet i Nordjylland afviste dog i den forbindelse over for Newsbreak.dk at være indblandet i den sag.

Siden viste det sig altså også blot at være en klump tang.

De pårørende er underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu