Efter fund af spædbarns lig: Politiet efterlyser denne kvinde

20. oktober 2017 14:12 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Københavns Vestegns Politi har pludselig fået adgang til et billede af en kvinde, der formodes at have tilknytning til det spædbarn-lig, der mandag blev fundet død i Glostrup.

I forsøget på at finde oplysninger i den mystiske – og tragiske – sag om liget af et spædbarn, der mandag ved 14-tiden blev fundet død ved boligområdet Brinken i Glostrup er Københavns Vestegns Politi kommet i besiddelse af en privatoptagelse, der viser en kvinde i en rød hættetrøje forlade det grønne område, hvor barnet senere blev fundet.

Forstå sagen kort; klik gennem billederne til denne artikel. 

Kvinden er iført en rød trøje, der grangivelig ligner den røde Nike-trøje, politiet torsdag efterlyste ejeren af. Tidligere har politiet også oplyst, at man søgte viden om en kraftig kvinde – formentlig rumænsk – der tidligere er set op til flere gange i området.

Filmen er optaget, før det døde spædbarn blev fundet mandag. Newsbreak.dk har spurgt politiet, hvornår den er optaget, men af hensyn til efterforskningen ønskes det ikke oplyst.

Ønsker henvendelser

“Hvorvidt kvinden på filmen har noget med barnet at gøre, er fortsat uvist, men politiet vil meget gerne i kontakt med hende”, skriver politiet i en pressemeddelelse.

– Vi ved ikke, hvorfor hun går i området, og det kan der være mange gode grunde til. Men et vist sammenfald i beskrivelsen af den efterlyste kvinde, hættetrøjen og stedet gør, at vi naturligvis gerne vil tale med kvinden på filmen. Hun må meget gerne henvende sig til os – og skulle nogen vide, hvem hun er, hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi i pressemeddelelsen.

I alt har efterforskerne fået over 20 henvendelser fra offentligheden i sagen – men man ønsker gerne endnu flere:

– Vi er fortsat meget interesseret i tre ting: Vi vil gerne høre fra alle med kendskab til et forsvundet spædbarn, som ved noget om den meget store, røde Nike-hættetrøje eller har information om den unge, kraftige kvinde med langt mørkt krøllet hår, som flere har set i området for nogle uger siden, siger Ole Nielsen.

Han retter fortsat en direkte appel til moderen om at henvende sig.

“Hun kan være syg, i krise og have behov for professionel hjælp.”

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu