Efter “fyring”: Bendtner får uventet støtte

24. maj 2019 16:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Mike Jensen afviser Adresseavisens historie om, at Nicklas Bendtner er upopulær i Rosenborgs omklædningsrum.

Efter
Nicklas Bendtner blev topscorer i sin første sæson i Rosenborg, men for tiden er han ude i kulden. Foto: Ned Alley/AFP
Del:

Flere holdkammerater fra Rosenborg støtter op om Nicklas Bendtner. Det sker efter en historie i norske Adresseavisen om, at dele af spillertruppen har vendt sig imod danskeren. Det billede kan holdkammerat og anfører Mike Jensen ikke genkende.

– Nej, det kan jeg ikke. Jeg læste det, og det er halve sandheder, gæt og rygter, siger Mike Jensen til VG.

Nicklas Bendtner har været ude i kulden på det seneste, og torsdag meddelte Rosenborgs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, til norske avis Dagbladet, at Bendtner skal væk fra klubben til sommer.

Holde sig i gang

På trods af modgangen synes Mike Jensen, at landsmanden håndterer situationen fornuftigt.

– Han må holde sig i gang, og jeg synes, han leverer en utrolig professionel indsats, siger kaptajnen til VG.

Midtbanespilleren Anders Trondsen kan heller ikke se, at der skulle være dårlig stemning på holdet.

– Der er en fin stemning i omklædningsrummet. Nicklas håndterer det godt. Han er en fin fyr, så selvfølgelig håber vi, at han kommer tilbage igen, siger Trondsen til VG.

Adresseavisen, der har baseret sin historie på “centrale kilder” i Rosenborg, vil ikke kommentere spillernes udtalelser over for VG.

Topscorer til bænkevarmer

Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i 2017 og blev topscorer i sin første sæson i klubben. Han har vundet det norske mesterskab to gange og den norske pokaltitel en enkelt gang med klubben.

I denne sæson er det blevet til spilletid i fem kampe i Eliteserien, men i de seneste tre kampe har den danske angriber været helt ude af truppen.

Bendtner kommenterede selv på Adresseavisens historie torsdag.

– Enkelte ting er rigtigt gengivet, men det er desværre svært for mig at genkende flere af de anonymt plantede rygter i sagen. Det gør mig sur, fordi jeg finder dem misvisende. Jeg har ikke indtrykket af, at jeg skulle have hverken en hel eller en halv spillergruppe mod mig. Overhovedet ikke, skrev danskeren i en mail til Adresseavisen.

Har en fremtid

Der skal nok stå klubber klar til at tage imod den danske angriber, vurderer den tidligere landstræner Morten Olsen, der havde Bendtner under vingerne i en årrække efter landsholdsdebuten i 2006.

– Det tror jeg absolut. Professionel fodbold handler selvfølgelig om det sportslige, men også det økonomiske og timingen i, hvor dyr spilleren er. Der er mange forskellige komponenter, som skaber den helhed.

– Men jeg tror, Nicklas vil være spændende for visse klubber, siger Morten Olsen til Ritzau.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu