ANNONCE

Efter helt nye oplysninger i Emilie Meng-sag: Dette undersøger politiet nu

5. oktober 2017 10:08 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Onsdag efterlyste politiet helt nye vidner i sagen om 17-årige Emilie Meng, der blev dræbt i 2016. Nu har flere meldt sig.

25 personer har siden onsdag eftermiddag kontaktet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med muligt nye oplysninger i den forfærdelige sag om 17-årige Emilie Meng, der forsvandt fra Korsør i juli 2016 og juleaftensdag samme år blev fundet dræbt ved Borup.

Det sker, fordi politiet netop onsdag gik ud i offentligheden med en ny vidneberetning, der beskrev, hvordan en kvinde havde set en bil med åben bagklap og en mand ved P-pladsen til Regnemarks Bakke. Netop der blev liget af Emilie Meng fundet i en sø af en person, der var ude for at lufte hund juleaftensdag.

Ifølge vidnets forklaring bar manden på noget tungt, da hun passerede stedet mellem klokken syv og klokken ni den 10. juli – samme søndag, som Emilie Meng forsvandt sporløst ved firetiden fra stationen i Korsør.

Vælter ind

Siden offentliggørelsen af vidnets forklaring, der i øvrigt kom i sommer, da politiet efterlyste en hvid bil – formentlig en Hyundai i30, er det væltet ind med nye henvendelser fra mennesker, der eventuelt mener at kunne tilføre efterforskningen noget.

I en kortfattet pressemeddelelse oplyser politikredsen torsdag morgen:

Efter politiet i går var ude med nye oplysninger i Emilie Meng-sagen, har cirka 25 personer henvendt sig med informationer“. Onsdagens oplysninger blev offentliggjort længe efter, vidnet havde henvendt sig. Det skyldes, at politiet siden sommer har efterprøvet og gransket vidnets forklaring. Den fremstår så valid, at politiet nu vil høre fra andre.

Nu venter der så politiet en bunke arbejde, for disse nye oplysninger skal selvfølgelig kigges nærmere på, oplyser politiet, der i øvrigt ikke ønsker at offentliggøre, hvilken karakter disse henvendelser har.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Har måske set drabsmand

Ved siden af den parkerede bil, så føromtalte vidne altså, at der stod en mand. Derfor er det ikke utænkeligt, at det kvindelige vidne har set vedkommende, der har dræbt Emilie Meng.

Vidnet har også fortalt, at hun kørte bag en traktor på Vestre Ringvej, hvilket fik hende til at sagtne farten på sin bil. Der var også en anden bil bag ved traktoren, og personer i denne vil politiet naturligvis gerne tale med.

I galleriet over artiklen kan du se politiets rekonstruktion og vurdere, om du har interessant viden.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu