ANNONCE

Efter kongehusets ydmygelse: -Frygter for hans helbred

14. maj 2019 07:03 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Susan Astani, gift med Christian Kjær, klager over den måde sagen om hendes mand er blevet håndteret på.

Rigmanden Christian Kjær som tidligere på året blev straffet med betinget fængsel i 30 dage, en bøde på 10.000 kroner, og  mistet ret til at køre bil i et år, efter han en morgen kørte ind i en official ved et cykelløb på vej til bageren.

Både straffen, retssagen mod hendes mand og den måde medierne har håndteret skandalen på, er beklagelige ifølge Susan Astani-Kjær, der er gift med rigmanden.

Christian blev dømt alene på baggrund af 2 personers påstand mod en! Ingen er kommet til skade. Intet er sket.“, skriver Susan Astani-Kjær på sin Facebook.

Retten siger

Tidligere har Newsbreak.dk skrevet, at retten kendte Christian Kjær skyldig i netop at ramme vedkommende, som var official ved cykelløbet.

– Vi finder det bevist, at han (den frivillige, red.) er blevet ramt, og at tiltalte har tilsidesat færdselsloven på særlig hensynsløs måde, sagde retsformanden i forbindelse med domsafsigelsen.

Påkørslen skete dog med så lav fart, at den ifølge retten kan sidestilles med et “skub”. Offeret fik alene et blåt mærke.

Dømt af pressen

Også pressen beskyldes for at have håndteret sagen dårligt, da Susan Astani-Kjær mener, at pressen har moret sig på Christian Kjærs bekostning.

“Pressen har holdt en fest på Christians konto“, skriver hun i opslaget.

Hun mener desuden, at pressen dømte hendes mand før, han reelt blev dømt ved retten.

Mistede titler

I seneste uge kunne Kongehuset meddele, at Christian Kjær på baggrund af dommen mistede samtlige af sine titler, som han havde fået tildelt af Kongehuset.

Christian er så ked af det at jeg er bekymret for hans helbred”, skriver hun i opslaget, der siden er blevet slettet.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Susan Astani-Kjær. Det har indtil videre ikke været muligt.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu