ANNONCE

Efter Luksusfælden: Dannies liv i dag

3. marts 2020 21:00 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

26-årige Dannie sover meget bedre, efter han har været med i Luksusfælde, for han har fået styr på økonomien.

Selv om det var en hård omgang at komme igennem for Dannie, da han var hovedperson i Luksusfælden, så ser han tilbage på deltagelse med et smil på læben.

Ikke nok med at det har givet ham et overblik over det økonomiske rod, han havde sat sig selv i, så er søvnen også blevet bedre.

Artiklen fortsætter efter videoen

Styr på økonomien

Det stod slemt til, da Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann besøger Dannie, der mestendels er hjemme hos sin kæreste Mille. På knap to år havde han oparbejdet en gæld på knap en kvart million.

Det betød, at Dannie var nødt til at sælge flere af sine ting samt at tage store beslutninger. Alt det fik han styr på, og derfor kunne eksperterne hjælpe ham. Den plan, som de har lagt, er stadig sådan Dannies virkelighed ser ud i dag.

– Det var da grænseoverskridende at være med. De går jo til den og skærer ind til benet. Men jeg havde brug for at få et overblik over min økonomi, siger Dannie til Kendte.dk og forklarer, at han på ingen måde fortryder at være med i programmet.

Desuden er Dannie også kommet af med plankerne, som skulle være blevet til et plankebord. Han endte med bare at sælge plankerne, fordi tiden ikke var der til det projekt.

Nemmere at sove

Dannie får af eksperterne at vide, at hvis han holder budgettet, så er han er gældfri i løbet af tre år og otte måneder. Spørger man ind til, om det stadig er målet, er svaret ja – og endda med et kækt ‘forhåbentlig noget før’.

For det går godt med Dannies økonomi. Det hjælper også på det, at han nu har et nattearbejde, hvis løn gør, at gælden hurtigere kan afvikles.

Som Dannie også nævner i programmet, så har det økonomiske rod præget hans humør, der kun er blevet mere positivt efter Luksusfælden.

– Min familie er blevet gladere, og det er jeg også, siger Dannie og fortsætter:

– Og så er det også blevet nemmere med søvnen. Jeg havde tit problemer med at sove omkring den første i hver måned, fordi jeg var bekymret for, om der var penge til at betale alt.

Brød med kæresten

Men det er ikke kun store beslutninger om økonomi, som Dannie stilles over for i programmet. Han vælger nemlig at bryde med kæresten Mille.

På trods af at det var noget meget personligt, så fortryder han ikke at have taget valget for åben skærm.

– I afsnittet fremstår det som om, jeg dropper hende, og det gør jeg også på en måde. Men der er jo mange, der har smidt en masse penge efter mig – hun har også – og det ville jeg have styr på først, siger Dannie og fortsætter:

– Jeg fortryder det ikke, fordi jeg synes, at det var den rigtige beslutning. Jeg havde brug for at stå på egne ben.

Han forklarer også at de tog en lang snak, da kameraerne var slukkede, hvor de fik talt tingene igennem. Dannie og Mille er forsat gode venner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu