ANNONCE

Efter Luksusfælden: Her er Nicki i dag

20. oktober 2020 21:01 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nicki var glad for at få hjælp.

Efter Luksusfælden: Her er Nicki i dag
Afkaldet på en hel del sukker og fedt kom Nicki til gode, blandt andet økonomisk. Foto: Nent Group.

Da Luksusfælden blev vist tirsdag aften, mødte man 27-årige Nicki, der havde mistet overblikket over sin økonomi, og mængden af penge han skyldte væk.

– Jeg havde slet ikke troet, det var så slemt, siger Nicki selv i programmet, da det går op for ham, at han skylder 552.000 kroner væk i form af lån og ubetalte regninger.

Men man finder også ud af, at Nicki er villig til at gøre meget for at komme videre med sit liv, og meget måtte der gøres, hvis han ville gøre sit et håb om at få et bedre liv for sig selv og sine børn.

Det betød, at han i afsnittet vinkede farvel til både cigaretter, kanelgifler og Faxe Kondi på daglig basis, og da Newsbreak.dk taler med ham, kan Nicki fortælle, at han fortsat er røgfri, og at han har været det i mere end fem måneder.

Han fortæller også, at der var én grund til, at han ville lægge sit liv om. Det var også af den grund, at han meldte sig til Luksusfælden, og det er af samme grund, at han i dag føler, at det går den rigtige vej.

Aftalerne bliver overholdt

Når det kom til økonomien, stod Nicki med en gæld på over 500.000 kroner, som eksperterne med møje og besvær fik banket nogle tusinde kroner af.

Aftalen med Nicki var derudover, at han skulle finde sig en ekstra indtægt, så han kunne få sat et solidt månedligt beløb af til gældsafdrag.

Nicki fortæller, at han i dag har tre jobs, der giver ham nok at rive i, og det er der også brug for, da aftalen med eksperterne var, at Nicki skulle til at betale 6200 kroner af om måneden på sin gæld.

– Aftalerne med kreditorerne bliver overholdt. Det er fantastisk, siger Nicki til Newsbreak.dk.

Det nye budget, eksperterne lagde for Nicki, stillede krav om, hvor meget, eller lidt, han kunne bruge på søde sager hver måned. I løbet af den måned, der gik, mellem de første og sidste optagelser af programmet, lagde Nicki cigaretterne på hylden, og han havde ingen problemer med at leve efter et strammere madbudget.

Til middag hos mor

Nu, der er gået nogle måneder, må Nicki erkende, at det primært er på madbudgettet, at det er svært at holde sig indenfor de aftaler, han lavede med Luksusfældens eksperter. Han sørger for, at kreditorerne får det, de skal have hver måned, og så får han hjælp af sin mor på en anden måde end det seneste år, hvor hun måned for måned betalte ham tusindvis af kroner, han endte med at bruge på blandt andet sodavand og gifler.

– Vi er nede hos min mor og spise og hygge os, siger Nicki.

Moderen låner ham ikke penge mere, og han har også besluttet sig for, at hun skal have de penge igen, hun har lånt ham, men det bliver først, når de kreditorer, der ikke er venner og familie, har fået deres.

– Selvfølgelig skal hun have sine penge igen på den ene eller anden måde, siger Nicki.

For børnenes skyld

Mod slutningen af programmet mødte man da også en Nicki, hvis liv var mere i balance end i starten. Regningerne blev taget op af skuffen i tv-møblet og betalt, og eksperterne roste da også Nickis vilje til at lægge sit liv om, og til Newsbreak.dk fortæller han, at det fortsat går den vej, det skal.

Han synes selv, at det har været fint at være med i Luksusfælden. Han synes, at det har været mærkeligt selv at se programmet, og læse hvad andre mennesker skriver om ham og hans liv.

– Jeg tager det ikke så tungt. Jeg har gjort det her for mig selv og for mine børn. Jeg er glad for Luksusfælden. Det var den eneste mulighed, jeg havde for at konfrontere mig selv og tage kampen op, siger Nicki.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu