ANNONCE

Efter Luksusfælden: Sådan går det Louise nu

6. april 2021 21:00 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 23-årige studerende og mor til to havde sit at slås med, da Luksusfælden var på besøg

Se billeder fra programmet i galleriet over artiklen.

– Hvad er det, du flygter fra? Det spørgsmål skulle Louise forholde sig til i aftenens udgave af Luksusfælden.

Jan Swyrtz og Kenneth Hansen havde præsenteret hende for en økonomi, hvor der blev brugt alt for mange penge på alt muligt, og hvor den 23-årige studerende og mor til to havde oparbejdet en gæld på næsten 500.000 kroner.

Programmet blev optaget tilbage i august 2020, og i dag fortæller Louise, at hun på det tidspunkt havde givet op. Hun valgte at stille op i Luksusfælden for at få et spark i den rigtige retning, og det fik hun. Hun fik også en skideballe af eksperterne, mens de gennemgik hendes forbrug.

– Det går op for mig, da Kenneth spørger mig, hvad det er jeg flygter fra. Det er som om, at det ord rører noget ved mig. Det går op for mig, at jeg flygter fra hverdagen, siger Louise i dag til Newsbreak.dk.

Balance

Det var også en kaotisk hverdag, seerne blev præsenteret for, men hun fortæller, at tingene ser noget anderledes ud i dag.

– Jeg har fået balance i tingene, fordi jeg har fået den hjælp, jeg havde brug for. Det har været et spark i den rigtige retning, siger Louise.

Hun bor i en lejlighed med sine to børn. Den ligger tæt på studiet og tæt på børnenes institution, og den drøm, hun besluttede sig for at forfølge i programmet, den lever stadig.

Det betyder, at Louise arbejder på at blive gældfri, hvilket ifølge hende sker ganske automatisk hver måned.

Drømmen lever

Louise fortæller i programmet om et liv, hvor hun voksede op hos plejefamilier, og hvor hun tidligt skulle stå på sine egne ben. Hun fortæller i dag, at det betød, at hun på den hårde måde måtte lære af de fejl, hun begik.

Efter at Luksusfælden var på besøg, mener hun selv at have fået det spark, hun havde brug for, så hendes liv nu bevæger sig i den retning, det skal.

Når hun er færdig med sin 2-årige HF-uddannelse, drømmer hun om at starte på uddannelsen til psykolog, og derudover er drømmen stadig den samme. Hun vil have et hus og en have til sig selv og børnene.

– Drømmen er kun blevet stærkere, fordi jeg har et mål at gå efter. Jeg har fået mere tro på mig selv, siger Louise.

Hun fortæller, at der stadig sker ting i hverdagen, der kan give hende dårlige perioder. Men så prøver hun at holde fast i de gode ting, hun har i livet.

– Jeg har en god familie, der støtter mig. Jeg er gode venskaber. Jeg ved, at jeg er kommet så langt, som jeg er. Når man tænker på, hvad jeg har været igennem, skal jeg huske mig selv på, at jeg godt kan det her, siger Louise.

Se billeder fra programmet i galleriet over artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu