ANNONCE

Efter Luksusfælden: -Var en kniv gennem hjertet

17. september 2019 21:00 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Kenneth får tårer i øjnene, når han ser sig selv i Luksusfælden.

Det er de færreste danskere, der har lyst til at fortælle om deres privatøkonomi til venner og familie. Endnu færre er det, der har lyst til at stille sig op på TV og fortælle, at økonomien sejler og er ude af kontrol.

En af de danskere, der har valgt den sidste løsning er 42-årige Kenneth fra Korsør, der tirsdag aften var med i Luksusfælden.

I en periode på ti år havde han ignoreret samtlige rudekuverter og flyttet fra sted til sted for at slippe for gælden, men for Kenneth var det en vigtig lektie at være med i Luksusfælden.

– Det var både godt at være med, mens man andre gange stod og græd. Det var både op og ned rent følelsesmæssigt, men det sluttede jo lykkeligt for mig, fortæller han til Newsbreak.dk.

En kniv i hjertet

Eksperternes velmenende råd og Kenneths ihærdighed har gjort, at han i dag arbejder som natarbejder hos Arla, samt økonomien igen er på rette kurs.

– Jeg arbejder og overholder mit budget, og er blevet mere glad og har mere overskud til mine to piger, forklarer han videre.

Artiklen fortsætter under videoen

Selvom det vil tage mellem 10 og 11 år at få gælden afviklet, så er Kenneth glad for, at han nu er igang med at få fjernet det monstrum af en gæld på 1,7 millioner kroner, som i så mange år blev skubbet væk fra bevidstheden.

– Det er edderfløjteme mange penge, som jeg fået brugt. Det hårdeste var at se, hvilken stor klovn og idiot man har været. Det var som at få en kniv i hjertet, når man så det, siger Kenneth og forklarer, at han har svært ved at se programmet selv.

– Jeg lukker øjnene, når jeg sidder og ser det. Jeg får stadig tårer i øjnene. Man burde have gjort det for mange år siden, lyder det.

Men selvom livet er hårdt og der venter mange år med flittig gældsafvikling, så ved Kenneth også, at stress, det er ikke noget, der skal nedlægge ham igen. Træningen er nemlig fortsat, selvom han har natarbejde nu.

– Jeg er gået op i træning igen. Den bluse, jeg har på, sidder løsere end i programmet. Jeg kan mærke forskel på mig selv – jeg er bare gladere, siger han.

Der er altså håb forude, selvom gælden stadigvæk er under afvikling.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu