ANNONCE

Efter massiv eftersøgning: Nu har politiet fundet spor i sagen om gravide Louise

14. december 2018 14:39 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Tirsdag og onsdag brugte Københavns Vestegns Politi og forsvaret på en søgning i Elverparken i Herlev. Og den har givet pote.

Politiet brugte sammen med specialtrænede soldater fra Forsvarets Ingeniørregiment den 11. og 12. december på at finkæmme Elverparken i Herlev med metaldetektorer. Stedet, hvor den 32-årige højgravide Louise Borglit blev fundet dræbt den 4. november 2016.

Målet med den store søgning var at finde frem til gerningsvåbnet, en kniv, til drabet, der her lidt over to år senere stadig ikke er opklaret.

Louise Borglit, der blev dræbt med flere knivstik i parken, var ude for at lufte sin søsters hund, da hun af endnu ikke fastlagte grunde blev stukket ned af gerningsmanden, der altså endnu er på fri fod.

Nu er der nyt i sagen

Hos Københavns Vestegns Politi har man nu endevendt efterforskningen – og nu er der altså opsigtsvækkende nyt om sagen. Men politiet holder kortene yderst tæt til kroppen.

– Vi har fundet nogle spor, som vi har sendt til kriminaltekniske undersøgelser. Men vi har ikke fået svar på de undersøgelser endnu, siger politikommissær Ole Nielsen til Newsbreak.dk.

Det er endnu uvist, hvilke spor og fund, som politiet har gjort. Men Københavns Vestegns Politi er optimistiske.

– Vi har fundet spor, som vi mener kan være interessante. Men vi har også fundet ting, som vi ved, ikke har noget med sagen at gøre, siger Ole Nielsen.

Politiet forventer, at svaret på de første undersøgelser måske allerede kan være dem i hænde i løbet af december.

700 afhøringer

Sagen om drabet på Louise Borglit bliver den dag i dag efterforsket af politiet, der dog bruger mindre og mindre mandskab på den. Det er desværre fordi, der ikke sker det store med efterforskningsarbejdet.

Politiet har afhørt mere end 700 personer i sagen, og man har undersøgt mere end 40 knive. Man har været gennem området, der udgør parken, med tættekam, og alligevel er man mere eller mindre der, man startede for et år siden.

I starten af 2018 nedsatte Københavns Vestegns Politi en taskforce bestående af erfarne betjente fra andre kredse, der har fået mulighed for at kigge på sagen med friske øjne. Blandt andet derfor søges der nu i Elverparken i Herlev igen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu