ANNONCE

Efter mili-fiasko: Her er prinsens nye job

20. februar 2019 18:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Skal læres op i milliardær-virksomhed.

Prins Nikolais fejlslagne karriere som militær-mand er sandsynligvis allerede fuldstændig glemt hos den unge prins. Siden har han i den grad markeret sig som model med internationalt snit.

Nu kan Se og Hør og BT så afsløre, at Nikolai rent faktisk har fået et arbejde ved siden af model-karrieren. Han skal nemlig i lære hos mangemilliardær.

Virksomheden M. Goldschmidt Holding A/S bekræfter således over for BT, at den 19-årige prins allerede er begyndt i et forløb som trainee. Det er et fint ord for at være i lære.

BT får der efter at vide, at der i øvrigt ikke er yderligere kommentarer at knytte til ansættelsen. Bag holding-selskabet er den danske milliardær Mikael Goldschmidt.

Koncernen blev grundlagt i 1979 og har omkring 2000 ansatte fordelt på 35 virksomheder, der hovedsagelig har hjemme i Danmark. Goldschmidt beskæftiger sig blandt andet med ejendomme, men ejer også detailkæden Imerco.

Mikael Goldschmidt er selv bestyrelsesformand i Imerco, Inspiration, Erik Bagger A/S og Slotshotellet A/S.

Prinsen droppede i sommer ud af sin militæruddannelse ved Varde Sergentskole. Siden har han arbejdet som model for blandt andre Burberry og Dior.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu