ANNONCE

Efter motorcykel-tyveri: Nu har cirkus haft besøg igen

18. april 2019 13:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Natten til torsdag havde Cirkus Arena igen træls besøg i Aarhus.

Knap var motorcykel-problemet i Cirkus Arena løst, før unge lømler gav det endnu et skud i bøssen for at stjæle fra cirkusset. Det bekræfter pressechef Kristoffer Ditlevsen over for Newsbreak.dk. Denne gang var målet dog lastbiler.

Dygtige – og heldige – var de unge ballademagere dog ikke, for deres ugerning blev nemlig opdaget ved ren dumhed, fortæller Ditlevsen. De unge mænd havde rykket i flere døre på cirkus’ lastbiler, og det lykkedes også at komme ind i nogle af dem.

– Men en af dem fik trykket på hornet, og så blev hele pladsen jo vækket, siger pressechefen, der er godt træt af de natlige besøg på Tangkrogen i Aarhus. Nu har Arena taget konsekvensen og hyret en række vagter, der patruljerer om natten.

På den måde skal det være helt klart for alle, at det altså ikke er muligt at komme uberettiget ind på Cirkus Arenas plads ud til vandet i Aarhus-bugten.

– Lad mig gøre det klart, at det altså ikke bare er en enkelt vagt, der går rundt, som man kan løbe om hjørner med, fastslår Ditlevsen.

Ved nattens tyveriforsøg, der fandt sted ved tretiden, lykkedes det ikke at stikke af med noget, men de unge havde dog held til at starte en af lastbilerne. En medarbejder fra cirkus løb efter de unge mennesker, der dog alle nåede at slippe væk.

En stor ros – og en efterlysning

Selv om det er nærliggende at tro, at det Slagelse-baserede cirkus efterhånden er godt træt af at ligge i Aarhus, hvor der flere nætter har været bøvl, så har pressechefen en helt klar ros, der skal gå ud til størstedelen af det aarhusianske godtfolk.

Den falder efter det usle tyveri af seks uvurderlige Suzuki-motorcykler, der skete natten til tirsdag. Motorcyklerne bruges af den brasilianske motorcykeltrup Diorios, der kører i en såkaldt dødsdrom. I alt er fire af motorcyklerne nemlig fundet igen. De tre er returneret, den fjerde er brændt af.

– Men vi havde aldrig fundet dem uden hjælp fra Østjyllands Politi og Østjyllands borgere, der har sendt masser af tips og billeder, så det er vi rigtig glade for, siger pressechefen skærtorsdag. Der var dog anderledes panik på onsdag, hvor der var cirkusforestilling klokken 17.

Det helt særlige trækplaster Diorios lykkedes rent faktisk med at gennemføre sit show, og det er lidt af et heldigt sammentræf, at det overhovedet kunne lade sig gøre. Nummeret kræver nemlig fem motorcykler, og som nævnt har Cirkus Arena kun fået tre tilbage.

Et lager i Horsens

Den ene motorcykel er blevet fundet i et buskads ved en SFO på Jellebakken i Risskov, og de to andre motorcykler er fundet i Gellerupparken. Tirsdag og onsdag begyndte tanken at brede sig hos cirkus. “Det her når vi ikke at blive klar til”.

Alligevel blev Suzuki kontaktet. Det kunne jo ske, at der var flere motorcykler af denne type til salg, men nej. Modellen er fuldstændig udgået. Til gengæld kunne Suzuki jo lige slå op, om der rent faktisk var nogle på lager et sted i Europa.

– Så fik vi at vide, at der var nogle få eksemplarer tilbage på et lager. Det lager ligger så i Horsens, og der fik vi de to – formentlig sidste – i Europa, siger Kristoffer Ditlevsen til Newsbreak. Det lykkedes rent faktisk at få gennemført nummeret onsdag aften, og det forløb som planlagt, siger han.

Nu mangler Cirkus Arena de to sidste motorcykler, der gemmer sig et sted. Har du set dem, eller de, der kørte på dem, i eller omkring Aarhus, så kan du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114. Det vil glæde Cirkus Arena at slippe for natlige besøg, men også at få sine motorcykler retur.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu