Efter mystisk eksplosion: Bomberyddere rykker ud

18. februar 2020 13:44 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 35-årig mand er anholdt.

Opdatering: Politiaktionen er nu afsluttet med fund af blandt andet en større mængde ulovligt fyrværkeri og remedier formentlig anvendt til produktion af ulovligt fyrværkeri, oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Original artikel:

Efter en mystisk eksplosion fredag aften er Københavns Vestegns Politi netop nu i gang med en ransagning af en adresse på Lærkens Kvarter i Albertslund, oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter. En mand er anholdt.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Den 35-årige mand blev anholdt ved middagstid, og han sættes i forbindelse med en sprængning, der i weekenden optog en stor portion af politikredsens opmærksomhed. Det skyldes, at flere borgere pludselig kimede politigården, der selv ligger i Albertslund, helt ned ved 20.30-tiden.

– Vi kunne selv høre det, sagde vagtchef Thomas Christensen til Newsbreak.dk fredag aften til Newsbreak.dk om det høje brag.

Siden er et krater fundet på et græsareal i Kongsholmparken, og nu oplyser politiet så, at det krater stammer fra eksplosionen.

Det fremgår også, at det, der skabte eksplosionen, ikke er kendt.

Når dagens undersøgelser er afsluttet, tages stilling til evt. begæring om varetægtsfængsling“, skriver politiet.

Newsbreak.dk har været i kontakt med både vagtchef og kommunikationsafdelingen ved Københavns Vestegns Politi. Ingen af stederne lykkes vi med at få uddybende kommentarer for nuværende.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu