ANNONCE

Efter opslag om politivold: Royal konto hacket

1. juni 2020 14:18 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den norske prinsesse Märthe-Louise har fået den ene af sine Instagram-konti spærret.

Det er kun meget få dage siden, at prinsesse Märtha Louise gjorde sig bemærket på det sociale medie Instagram.

På sin konto Iam_marthalouise ytrede den royale sig om politivold, nærmere hændelsen hvor den afroamerikanske George Floyd blev dræbt af en politibetjent under en anholdelse.

Nu er den konto på Instagram deaktiveret. Det skriver VG.

Var blevet hacket

Hvis du er én af mange, der logger på Instagram for at se prinsesse Märtha Louise opslag om George Floyd, så bliver du skuffet.

For kontoen er deaktiveret. Og det skyldes noget helt særligt.

– Kontoen er blevet hacket, og vi prøver at rette op på det nu, forklarer prinsesse Märtha Louises sekretær Carina Scheele Carlsen til det norske medie.

Prinsessen har dog fortsat rådighed over kontoen princessmarthalouise på Instagram.

Skrev om magtmisbrug

Deaktiveringen kommer kun få dage efter, at prinsesse Märtha Louise ytrede sig om drabet på George Floyd.

Her skrev hun, at hun ikke kunne begribe, hvordan vi som mennesker har udviklet os til at være nogle, der dræber og sårer andre på baggrund af vores egne usikkerheder. Ligesom at hun også gav udtryk for, at hun ikke forstå de personer, der mener, at det er okay at dræbe et andet menneske, bare fordi vedkommende er mørk i huden.

Foruden prinsessen har også hendes kæreste Shaman Durek Verret skrevet om drabet, ligesom det for alvor florerer blandt andre celebre navne på de sociale medier.

Lukket før

Det er ikke første gang, at prinsesse Märtha Louise har haft problemer med kontoen ved navn Iam_marthalouise.

For i efteråret 2019 blev kontoen også lukket. Denne gang dog ikke på opfordring fra prinsessen, men af Instagram selv. Grunden var, at Instagram ikke mente, at det faktisk var prinsesse Märtha-Louise, der stod bag kontoen.

Ydermere har kontoen været omtalt, da det også var den, prinsessen brugte til at ytre sig for første gang i offentligheden om sin eksmands død.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu