Efter overfald: 30-årig Vestjyde i livsfare

25. november 2012 15:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Efter overfald: 30-årig Vestjyde i livsfare
Billede mangler

Har en svært kvæstet mand fra Ørnhøj været udsat for en ulykke eller for vold – det forsøger politiet at opklare.
 
En mand fra Ørnhøj i Vestjylland er søndag i livsfare, og politiet undersøger, om skaderne skyldes et voldeligt overfald.
 
Sagen efterforskes af betjente fra Midt- og Vestjylland, men der er søndag eftermiddag fortsat usikkerhed om, hvad der præcist er sket i Ørnhøj, som ligger nordvest for Herning.
 
Foreløbig er en af den kvæstedes bekendte fra et værtshus blevet anholdt.
 
– Det var lørdag aften, vi fik anmeldelse om, at der lå en bevidstløs person i Sønderparken i Ørnhøj, oplyser vagtchef Henrik Nielsen.
 
I første omgang var der ikke tegn på, at han havde været udsat for en forbrydelse.
 
Med blødninger i hjernen blev den 38-årige overført fra Herning Sygehus til neurokirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Herefter tog sagen ny drejning.
 
– Der er blevet gennemført en embedslægeundersøgelse, og lægerne siger, at det er overvejende sandsynligt, at han har været udsat for vold, siger vagtchef Henrik Nielsen.
 
Politiets afhøringer har vist, at den tilskadekomne formentlig har været i klammeri natten til lørdag efter et besøg på en restauration på Hovedgaden i Ørnhøj.
 
Den anholdte i sagen er 30 år, og politiet overvejer søndag eftermiddag, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling. Det skal i givet fald ske søndag aften.
 
– Vi har ikke endeligt formuleret sigtelsen. Der er flere muligheder i spil, siger vagtchef Henrik Nielsen.
 
Det er også muligt, at den 38-åriges skader skyldes et fald – eller at der er tale om en kombination af vold og en ulykke.
 
– Han ligger i koma og er i alvorlig livsfare, konstaterer vagtchefen.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu