Efter pengeskabskup: Velgørenhedsbutik udsat for nyt tyveri

12. februar 2018 13:42 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

En bil stjålet fra Røde Kors i Middelfart er blevet brugt til at trække et pengeskab ud af dagligvareforretning.

Efter pengeskabskup: Velgørenhedsbutik udsat for nyt tyveri
Røde Kors-butikken i Middelfart har inden for blot et par uger fået stjålet både et pengeskab og nu også en varebil. Foto: Facebook/Røde Kors Middelfart

Røde Kors-genbrugsbutikken i Middelfart har natten til mandag mistet sin varebil, som bliver brugt flere gange ugentligt til at hente varer ind til butikken.

Samtidig har Rema 1000 i Anderup i det nordlige Odense haft indbrud i de tidlige morgentimer.

To hændelser, der har vist sig at hænge tæt sammen. Den stjålne Røde Kors-bil blev nemlig brugt ved indbruddet i Rema 1000-butikken. Fyens.dk skriver, at et pengeskab ved hjælp af bilen blev trukket ud af butikken, og bilen blev også brugt som flugtbil.

Både politiet og Røde Kors-butikken i Middelfart vil meget gerne høre fra folk, der ser den hvide varevogn med registreringsnummer AU 73 619.

Der er tale om en Nissan Primastar, fortæller Jytte Skau, der er aktivitetsleder i Røde Kors’ genbrugsbutik i Middelfart, til Newsbreak.dk.

– Vi kan ikke undvære den bil, siger hun.

To uger efter

Hvis den ikke bliver fundet, må velgørenhedsbutikken ud at investere i en ny bil.

Biltyveriet sker blot to uger efter, Røde Kors-butikken havde indbrud.

– Vi fik stjålet vores pengeskab, så jeg tænker, at det kan være de samme, som har set, at vi havde en en bil, siger Jytte Skau.

Bilen har et Røde Kors-logo, og der står Røde Kors Middelfart samt telefonnummer til butikken på den.

– Vi vil meget gerne høre, hvis nogen har set den, siger Jytte Skau, der også har efterlyst bilen på genbrugsbutikkens Facebook-side.

Fyns Politi oplyser til TV2 Fyn, at man på overvågningsbilleder kan se, at indbruddet i Rema 1000 blev begået af to unge personer.

Den ene var klædt i mørkt tøj og grå hættetrøje. Den anden person havde mørke jeans og en lys hættetrøje. Politiet vurderer, at gerningsmændene er mellem 20 og 40 år.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu