ANNONCE

Efter redningsaktion: Politi efterlyser ejer

29. juli 2019 11:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Sent søndag aften ledte Beredskab Fyn og Fyns Politi efter en person i vandet ved Storebæltsbroen - men fandt ingen.

Efter redningsaktion: Politi efterlyser ejer
Sådan ser den cykel, som politiet efterlyser ejeren af, ud. Foto: Fyns Politi.

En melding om en cyklist på Storebæltsbroen i retning mod Sjælland fik Fyns Politi og Beredskab Fyn til at indlede en stor redningsaktion.

Det fortæller Hans Jørgen Larsen, vagtchef hos Fyns Politi til Fyens.dk.

– Vi får en melding om, at en cyklist kører i østlig retning på lavbroen, og da vi kommer derud, holder der en rød racercykel på broen cirka 30-40 meter fra fastlandet. Og siden der ikke var nogen personer ved cyklen, var vi selvfølgelig bange for, at nogen var sprunget i, siger Hans Jørgen Larsen.

Intet resultat

Men redningsaktionen gav intet resultat og da lystfiskere så en bil standse på lavbroen tæt ved det sted politiet fandt den efterladte cykel, så kan det være at bilen har taget den cyklende person med sig.

– De siger, at der kommer en bil og stopper. Den holder der et stykke tid – de kan se, at den blinker med blinklys, og de kan også høre, at der er nogen, der snakker. Men de ved så ikke, om han er kørt med den bil, eller om han måske er sprunget ud. Vi har selvfølgelig spurgt dem, om de har hørt et plask, og det har de ikke. Men der kom også mange lastbiler kørende over lige på det tidspunkt. Så hvis en hopper ud, og han lige rammer vandet samtidig med, at en lastbil kører over, hører de måske ikke det, siger Hans Jørgen Larsen.

Fyns Politi har mandag formiddag udsendt en pressemeddelelse om sagen hvori de efterlyser brugere/ejeren af en rød racercykel – den cykel som politiet fandt på lavbroen søndag aften. Cyklisten kørte på broen mellem 22.30 og 22.45 søndag aften.

Fyns Politi vil også gerne have kontakt med føreren af bilen, som gør holdt ved cyklen. Politiet hører også gerne høre fra andre trafikanter på broen i det nævnte tidsrum, som har set cyklisten på broen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu