Efter søm-fund i konserves: -Det meste er blevet spist

20. maj 2017 06:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Virksomheden Unifood Import A/S tror og håber, der er tale om "en enlig svale" efter der er blevet fundet små søm i et glas fra et parti kapers.

Efter søm-fund i konserves: -Det meste er blevet spist
Arkivfoto.

Et stort parti kapers i glas på mellem 12 og 14 paller, er blevet trukket tilbage fordi en kunde har fundet små søm nede i glasset.

Men hos Unifood Import A/S, der distribuerer glassene med kapers til det danske marked i butikkerne Løvbjerg, Rema 1000 og COMA, er man forholdsvist fortrøstningsfuld over for, at der er tale om et enestående fund.

Til Newsbreak.dk oplyser Unifood Import A/S:

– Partiet kom på lager her hos os i april 2015. Vi får mellem 12 og 15 paller hjem hver anden eller hver tredje måned. Så de andre glas med kapers fra det tilbagetrukne parti er for længst solgt i butikkerne – og de er sandsynligvis spist hjemme hos kunderne uden problemer, lyder det fra virksomheden.

Unifood Import A/S køber de færdigproducerede glas med kapers i udlandet og virksomheden har derfor taget kontakt til deres producent for at forsøge at finde ud af, hvordan de små søm er kommet ned i glasset.

Kan give skader i mund og svælg

Fødevarestyrelsen valgte torsdag at sende en tilbagekaldelse af glassene med kapers ud.

Det drejer sig om følgende produkt:
Melisa kapers non parreilles i glas á 105cc
Udløbsdato: 09/03-2018
Lot nr.: 1415Unifoo7

Fødevarestyrelsen advarer om, at indtagelse af søm kan forårsage skader på tænder, i mundhule og svælg ved indtagelse.

Derfor rådes forbrugere, der har købt de tilbagetrukne kapers og stadig ham dem stående, til at smide dem ud eller levere dem tilbage i den butik, de er købt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu