Efter stor åbningsfest: Mand fanget i jordhul

5. december 2018 22:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Onsdag blev K.B. Hallens genopståen fejret, men aftenen endte i et hul - for i hvert fald én mand.

Opdatering klokken 22.40:

Hovedstadens Beredskab meddeler nu, at der var tale om et mudderhul. Manden skulle hente en vildfaren fodbold, da han endte med at sidde fast.

Original artikel:

En mand er af uransaglige årsager røget i et stort jordhul ved K.B. Hallen, der onsdag har fejret genopstandelsen. Altså af sig selv. Ved et stort festarrangement blev hallen, der har stået ubrugt siden en altødelæggende brand i 2011, genindviet onsdag.

Det er uvist, om den nødstedte mand var gæst ved det arrangement, og rent faktisk er svært at sige noget som helst. Hovedstadens Beredskab tog imod opkald fra en person via alarmcentralen 112, men det var så umuligt at finde hoved og hale i meldingen, at der måtte tages affære.

Vagthavende operationschef Michael Møller fortæller til Newsbreak.dk, at man var nødt til at sende alt af sted. Simpelthen for at være klar på alle former for operationer.

– Men altså, manden sad fast i et hul, han ikke selv kunne komme op ad, så vi har trukket ham op igen, siger han. Region Hovedstaden sendte også en ambulance – hvis nu.

Beredskabet kender ikke til omstændighederne for episoden. Dermed er det uvist, hvorfor manden pludselig befandt sig i jordhullet, der er en del af en nærliggende byggeplads nær Kjøbenhavns Boldklubs boldbaner.

Opkaldet til 112 kom ved 20.30-tiden onsdag aften.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu