Efter trafikuheld: Top-direktør tvunget til at gå af

28. marts 2017 21:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han efterlader en virksomhed med et tab, der bliver svært at erstatte.

Efter trafikuheld: Top-direktør tvunget til at gå af
Per Asmussen stopper i Kamstrup. Foto: Kamstrup.

Virksomheden Kamstrup A/S meddeler i en pressemeddelelse, at den administrerende direktør Per Asmussen stopper. Per Asmussen har været direktør i Kamstrup siden 2007, og bestyrelsesformand i virksomheden, Jørgen Wisborg, er ikke glad for at sige farvel til direktøren.

“Det er med stor beklagelse, at Per Asmussen af helbredsmæssige årsager må stoppe i Kamstrup. Det er lykkedes Kamstrup under Per Asmussens dygtige ledelse mere end at fordoble omsætningen og mere end firdoble indtjeningen. Per Asmussen har satset kraftigt på produktudvikling, og Kamstrup står derfor meget stærkt i konkurrencen og har desuden en meget spændende pipeline af nye produkter på vej. Kamstrup er derfor positioneret til at tage markedsandele og dermed fortsætte den kraftige vækst. Første kvartal 2017 tegner således også til at blive det bedste kvartal i Kamstrups historie,” siger Jørgen Wisborg i pressemeddelelsen.

Trafikulykke

Per Asmussen siger selv om sit farvel:

“Kamstrup står for foden af en spændende udvikling med nye teknologier, der kan give forsyningsselskaberne muligheder for at optimere deres forretning baseret på faktuel og aktuel information. Jeg ser en lys fremtid for Kamstrup og er sikker på, at min efterfølger får det mest spændende job i Danmark.”

Per Asmussen stopper som direktør, fordi han siden 2014 har været plaget af nakkesmerter og hovedpine, der er følgevirkinger af en trafikulykke, han var involveret i. Smerterne forhindrer ham i at arbejde på fuld tid.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu