Efter tragisk dødsulykke: Nu taler familien

10. juli 2019 08:07 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Familien til den 34-årige mand og syv-årige dreng, der omkom i en ulykke med letbanen på Djursland lørdag i sidste uge, mindes de dræbte i et langt mindeord.

Det var den 34-årige normand Kim André Nielsen og hans syv-årige søn Benjamin, der lørdag i sidste uge mistede livet i en frygtelig trafikulykke, da deres bil ved Trustrup blev torpederet af et tog fra Aarhus Letbane på vej mod Grenaa på Djursland.

I bilen sad også familiens mor, Marthe på 32 år og den seks-årig datter, Julie. Begge slap fra ulykken uden alvorlig skader.

Artiklen fortsætter under videoen

Den voldsomme ulykke skete lørdag den 6. juli. Det var dagen før Kim og Marthes bryllupsdag og kun få dage før Bejnamin ville være fyldt otte år.

Familien skriver følgende i et mindeord, der er offentliggjort af norske NRK:

Ord er fattige, og intet er mere meningsløst end dette. Tilbage står Marthe og Julie, forældre, søster og øvrig familie og forsøger at finde ud af, hvordan man kommer videre herfra.

Kære Kim og Benjamin. I var højt elsket og savnet. I vil for altid have en helt speciel plads i vore hjerter. Lad os slå ring rundt om Marthe og Julie og give dem al den kærlighed og støtte vi kan”, skriver familien blandt andet.

Kirke åbner dørene

Familien er bosat i Hokksund i Øvre Eiker knap 100 kilometer sydvest for Oslo.

Efter ulykken har fungerende provst ved Haug kirke i Øvre Eiker Anne-Jorun Bakken besluttet at åbne dørene for dem, der er berørt af ulykken.

– Denne ulykke er dybt tragisk og meget krævende for familien. Vi kan ikke forstå sådanne hændelser. Vi kan ikke forklare det, men jeg tænker at vi må være til stede for hinanden, siger Anne-Jorun Bakken til NRK.

Kirken var åben tirsdag og er det igen i dag, onsdag, fra klokken 14 til klokken 20. Herefter vil provsten vurdere, om der er behov for at holde yderligere åbent.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu