Efter tyverier fra unge: Fakta forbyder tasker

25. juni 2018 09:34 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Årelange og omfattende tyverier af energidrikke har fået Fakta til at bede kunderne om at aflevere sportstasker og rygsække ved kassen

Efter tyverier fra unge: Fakta forbyder tasker
Efter omfattende tyverier af især energidrikke forbyder Fakta i Tønder nu sportstasker og rygsække i butikken. Foto: Scanpix

Det er slut med at tage sportstasker og rygsække med ind i butikken hos Fakta i Tønder. Det er konsekvensen, efter at butikken har oplevet omfattende tyverier – især af energidrikke som Red Bull, Cult og Faxe Kondi Booster. Det skriver jv.dk.

Det er generelt unge fra 13 år og opefter, der står for de mange tyverier i Fakta i Tønder.

Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen forklarer til jv.dk, at energidrikke generelt er blandt de absolut mest attraktive varer blandt butikstyve.

– Det er generelt en populær vare, for den er ikke helt billig og er relativt nem at skjule. Andre populære varer blandt butikstyve er chokolade, dyrere kød, kaffe og vine, oplyser informationsdirektøren.

Jens Juul Nielsen fortæller til jv.dk, at der fra centralt hold i Coop ikke er et overblik over, i hvor mange af kædens butikker, der henstilles til, at tasker og rygsække afleveres ved kassen.

Ifølge Fakta i Tønder var svindet af energidrikke alene sidste år på mellem 6000-8000 kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu